Connery

Ny ærlig dokumentar om The Minds of 99 og frontmand Niels Brandt

Verdenspremiere den 20. Marts 2018

Hvis du er fan af The Minds of 99 har vi hermed gode nyheder til dig. Når CPH:DOX til marts slår dørene op og præsenterer en masse dokumentarfilm, er det blandt andet med en invitation ind i The Minds of 99s univers og forsangeren Niels Brandts sind. Filmen hedder Stor Som En Sol og er en ærlig fortælling om 5 individers rejse mod solen. Dokumentaren er instrueret af Kasper Kiertzner og produceret af Playground Production og vidner om tilblivelsen af The Minds of 99s tredje album ”Solkongen”. Dokumentaren følger bandet helt tæt fra udsolgte koncerter til isolation i en bunker og et langt trip på Bornholm, alt imens medlemmerne forsøger at finde fodfæste i en turbulent tid, både internt og i den verden de lever i.

Vi kommer helt tæt på frontmand Niels Brandt, der balancerer mellem en nyfunden lykkefølelse og mørket, der ellers hidtil har været hans kreative drivkraft. Men spørgsmålet er bare: Hvem vinder? Mørket eller solen? 

Du kan se en trailer til Stor Som en Sol herunder som en optakt til verdenspremieren i Bremen Teater den 20. marts kl. 21:30.

Du kan købe billetter her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce