Connery

Dokumentar-anbefaling: Fyre (Festival)

Dokumentaren udstiller store fejl i 'se mig'-kulturen

Billy McFarland - en genial iværksætter der har formået at lure hvordan man trækker penge ud af den unge jetsetter-klasse, teamer op med den afdankede gangsta-rapper Ja Rule, for at skabe den vildeste festival nogensinde. 

Fyre Festival løb af stablen i Bahamas i 2017, og hvad der startede som den mest hypede førstegangsfestival nogensinde, endte i en katastrofal-fiasko, med millioner af dollars tabt for investorer og samarbejdspartnere, og straffesager til de medvirkende. 

'Fyre' er navnet på den nye Netflix-dokumentar, der skildrer opstarten, den massive hype, og den katastrofale eksekvering, af hvad der må betegnes som årtiets største event-fuser. 

ANNONCE

Fyre Festivals massive hype blev skabt takket være et superteam af verdens mest efterspurgte bikini-modeller (Emily Ratajkowski, Bella Hadid, Hailey Baldwin, Elsa Hosk, Hannah Ferguson m.fl.) der alle både medvirkede i promo-materiale og hypede festivalen ud til deres 100 millioner af SoMe-følgere. Kendall Jenner blev også betalt 250.000 dollars for et enkelt instagram-post, der kickstartede hele reklamekampagnen. 

Det skulle dog vise sig, at den luksus-festival som tusindevis af gæster blev lovet, ikke var helt som forventet: 

ANNONCE
Fyre Trailer
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt