Connery

>NU< kommer Samsung Galaxy Fold til Danmark

Samsungs foldbare smartphone lander i Danmark om lidt

Samsung har været tilbage i laboratoriet, for at forbedre Galaxy Fold, der viste sig at have nogle fødselsproblemer, da den oprindeligt blev soft-lanceret i foråret. 

I september kunne elektronikgiganten afsløre, at de havde udbedret konstruktionsproblemerne, og at smartphonen med det foldbare display, var klar til forbrugerne. Men i første omgang ikke i Danmark. 

Det har nu ændret sig, i en pressemeddelelse, fortæller Samsung, at Galaxy Fold lanceres i Danmark, Sverige, Finland og Norge den 18. oktober 2019. 

Læs mere om Galaxy Fold her.

"For at sikre, at vi leverer den absolut bedste oplevelse til vores kunder, tog vi den nødvendige tid til at evaluere Galaxy Folds produktdesign, implementere forbedringer og udføre korrekte tests for ændringerne. Vi er overbeviste om, at Galaxy Fold vil overgå vores kunders forventninger til et premiumprodukt, som er det første i en helt ny produktkategori," siger Claus Holm, Director IM & Country Manager hos Samsung i Danmark.


Fra den 18. oktober vil 4G-versionen af Galaxy Fold i farverne Space Silver og Cosmos Black være tilgængelige i Danmark til en anbefalet pris på 15.900 DKK. Alle enheder leveres med Samsungs true wireless hovedtelefoner Galaxy Buds, et elegant aramidfiber-shell og et års forsikring gennem Samsung Care+. Det sidste er et vigtigt punkt for early-adopters af denne kategori. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce