Connery

Nu kommer Battlefields Battle Royale-mode

Firestorm!

Fortnite, PUBG, Apex Legends, Call of Duty Blackout. Kært barn har mange navne, og Battle Royale har mange bejlere. 

Nu er EA's Battlefield klar til at melde sig ind i kampen om spillernes gunst, og på samme måde som Call of Duty, er Battlefields BR-game begrænset af, at folk først skal have købt spillet - et træk der begrænser spillertilstrømningen en smule - men også antallet af irriterende små 12-årige knægte, der ikke har råd til at købe et spil. 

Firestorm hedder Battle Royale-delen til Battlefield V. 

ANNONCE
Battlefield V - Firestorm

Med Firestorm kaster Criterion Games i samarbejde med DICE og EA sig ud i Battle Royale. 

Fra det øjeblik, du falder ned fra himlen, til dine støvler rammer jorden på den største Battlefield-bane til dato, kaldet Halvoj, der inspireret af Norge spænder fra de snedækkede bjerge over det åbne hav til alt derimellem, vil ildringen begynde at blive mindre og kampen om overlevelse i en totalkrig spidse til. 

Firestorm giver mulighed for at springe ud i krig solo eller kæmpe i hold på gruppemissioner, der giver adgang til bedre og sjældent udstyr. Derudover er tilføjelsen spækket med frygtindgydende militærisenkram og nye Battlefield- fartøjer, der lader dig udslette hele grupper i slagmarken med en traktor. Kæmp til sidste infanterigruppe blandt 64 spillere i 16 grupper til vands, til lands og i luften. 

Går live den 25. marts 2019!

ANNONCE
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt