Connery

Se Call of Duty Battle Royale traileren her

Mappet inkluderer blandt andet Nuke Town

Siden Call of Duty Black Ops 4 blev annonceret, uden single-player campaign, men derimod med en storstilet Battle Royale gamemode ala PUBG og Fortnite, har der været spekuleret meget i Activisons take på det. 

Men spekulationerne kan efterhånden erstattes med noget mere konkret. Spillet har været i privat beta den seneste måned, og nu er de altså klar med den første gameplay-trailer til det. 

Med et forholdsvist rigt bagkatalog af fantastiske multiplayer-maps, giver det god mening, hvad Treyarch har gjort. I stedet for at holde temaet i en stil, er det store kort meget varieret - og det indkorporerer en håndfuld af de allerbedste Call of Duty mini-maps, det betyder at spillere blandt andet kan løbe igennem NukeTown, Array, Asylum og Fracking Towers. 

Hvor jeg tidligere har været lidt kølig på Activisions take på konceptet, er jeg nu skiftet over til den andne side, og glæder mig til at prøve kræfter med det. 

ANNONCE
Official Call of Duty®: Black Ops 4 ? Blackout Battle Royale Trailer

Call of Duty: Black Ops IIII udkommer til PS4, Xbox One og PC den 12. oktober 2018, og den åbne beta til PC starter allerede den 15. september. 

Se Call of Duty Battle Royale traileren her
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt