Connery

Michael Jacksons Ranch, Neverland, er blevet solgt - 470 millioner kroner under udbudsprisen

Michael Jacksons Neverland er endelig blevet solgt - for 133 millioner kroner

Nu infamøse Michael Jackson bærer ikke længere den samme klang, som før i tiden - og man kan spekulere i, om det har været medvirkende til, at hans legendariske hjemsted, ranchen Neverland, først efter fem års liggetid er blevet solgt - væsentligt under udbudsprisen...

Neverland blev ved udgangen af december solgt for 22 millioner dollars - godt 133 millioner kroner. Det er et pænt stykke under den originale pris, da ranchen første gang blev sat til salg i 2015 for hele 100 millioner dollars. 

Salget er blevet rapporteret af Toptenrealestatedeals.com, der konkluderer: "Neverland er ikke længere den onde stedmor i ejendomsbranchen - den 1000 hektar store ranch er langt om længe solgt."

Michael Jackson designede selv Neverland efter drømmen om den forlystelsespark han kunne ønske sig, da han selv voksede op. 

Efter Michael Jacksons død i 2009 blev ranchen omdøbt til Sycamore Valley Ranch - navnet det havde lydt, inden Jackson fik hænderne på det. 

I dag består ejendommen af en 1100 kvadratmeter stor hovedbygning, to gæstehuse på henholdsvis 4 og 2 værelser, en række lader og et værksted. 

Hovedbygningen der er fremført i en helt unik stil byder på mange store rum, flere ildsteder og et industrikøkken. Der er seks soveværelser - og et skab i et af værelserne er udstyret med et skjult sikkerhedsrum... 

Neverland er ikke længere udstyret med et væld af forlystelserne - men byder stadig på en basketball-bane, en tennisbane, 50-sæders biograf og en stor sø med et springvand. 

Få en rundtur af nutidens Neverland i videoen herunder. Hvis du tør. 

ANNONCE
Rundtur i Neverland
Del

Seneste nyt

Annonce