Connery

MandagsUpdate: Ratajkowski, nyt fra Dre, sommeren er tilbage + det løse

Et styk gennemgang af nyheder du måske har misset i weekenden

Ny uge, ny måned og nyt format.

Mandag morgen er hård, især fordi to tredjedele af sommeren er passeret, uden andet end 4 dages sommervejr. Det er også hårdt fordi der er tømmermænd der stadig spøger (getting old), og nå ja - fordi ferieperioden er ved at være overstået.

MandagsUpdate er en nogenlunde rullende start på dagen, hvor vi præsenterer en række ting vi er faldet over på nettet og i medierne, i løbet af weekenden. Here it goes:

Sæl påkørt på E45 motorvejen!

Det her er så underligt.. Ifølge TV2/Ritzau er der indkommet rapporter om en løssluppen sæl på E45 motorvejen ved Århus(!!). Sælsynet blev indrapporteret 8.42, men et kvarter senere blev den anmeldt påkørt og død. Vi lader billedet stå.

ANNONCE
Instagram @MarioTestino - MandagsUpdate: Ratajkowski, nyt fra Dre, sommeren er tilbage + det løse Instagram @MarioTestino

Emily Ratajkowski pryder forsiden 

Den gudesmukke Emily Ratajkowski har indtaget coveret på britiske GQ's augustnummer, billedserien er skudt af Mario Testino, en 60-årig peruviansk modefotograf, der på det seneste har skabt opmærksomhed gennem hens Towel-series, der blandt andet har haft visit af Chrissy Tegien og Selena Gomez. 

I GQ-interviewet fortæller Em blandt andet om iCloud hack-episoden og hvordan det har gavnet hendes karriere at optræde meget afklædt i Blurred Lines

ANNONCE
Ciiiiiircle of life - MandagsUpdate: Ratajkowski, nyt fra Dre, sommeren er tilbage + det løse Ciiiiiircle of life

LøveNews

Dårlige nyheder i dyrenes rige. Efter kong Cecils fald, overtog løvens bror Jericho, den ramte løvefamilie. 

Jericho har nu lidt en lignende skæbne, bortset fra, denne gang er det krybskytter, og ikke en mand med tilladelser, der har pløkket løver. Ifølge The Daily Mail, er Jericho i weekenden blevet skudt af pelsjægere i Hwange National Park. 

Andre kilder fortæller dog, at Jerichos GPS-tag stadig er i bevægelse, og at det må være en anden løve, UDEN navn - så bare rolig.

Personligt har jeg ikke fulgt så godt med i sagen, men jeg har set at jægeren der skød Cecil, er blevet offentlig syndebuk, trods tilladelse, og at skrigeballoner som Ricky Gervais, i dén grad har været efter ham. 

Fuck mennesker der ikke kan adskille disneyfilm fra virkeligheden.

ANNONCE
MandagsUpdate: Ratajkowski, nyt fra Dre, sommeren er tilbage + det løse

Haj haj haj haj haj haj!

I den modsatte ende af apex-rovdyrenes skala, har vi hajerne. Men er der nogen der har fucket med hajer i denne uge, eller omvendt? Nej, men det er SHARKWEEK bitches! Absolut yndlings-temauge på Discovery Channel. Vi følger med i fejringen af havets vildeste cruisere, og til at starte med kan du jo se de her hvidhajer, der går all-in på en hval.

ANNONCE
MandagsUpdate: Ratajkowski, nyt fra Dre, sommeren er tilbage + det løse

Youtubere i eget awardshow

I lørdags var jeg forbi Bremen Teater, der dannede rammer omkring Guldtuben 2015, et awardshow der fejrer danske youtubere - en underholdningsgenre der er i kraftig vækst. Desværre var der ikke mange af mine favoritter der tog awards med hjem (Spørg Casper, HoffeTV, Adam & Noah og Brian). For real, tjek lige der her internet-vindende jakkesæt!

ANNONCE
MandagsUpdate: Ratajkowski, nyt fra Dre, sommeren er tilbage + det løse

Sommeren er - endelig - på vej!

Efter en fucking miserabel sommer med lige præcist 5 dage med godt vejr, melder DMI nu, at sommeren endelig er på vej - Vi har også kun en lille måned tilbage......

Sommeren er virkelig virkelig tiltrængt, vi har et kæmpe lager af bajere, grillkul, og vandpistoler, der endnu ikke har fået aftjent deres værnepligt. Kom sol, kom sommer, kom bikinipiger!

ANNONCE
mmm... Kate Upton og sommer - MandagsUpdate: Ratajkowski, nyt fra Dre, sommeren er tilbage + det løse mmm... Kate Upton og sommer

Dr. Dre dropper sit nye album om under en uge!

Dr. Dre har ikke lanceret et reelt album siden 1999, dengang hed udgivelsen 2001, og gemte på superhits som Still D.R.E, Forgot About Dre og The Next Episode. Siden da har den gode doktor primært fungeret som hitmager, collab-artist og "entrepreneur".

Dre følte sig sa inspireret af Straight Outta Compton-filmen, at han gik direkte i studiet og skar en ny skive, og som du selv kan høre her, udkommer den lige om lidt. 

ANNONCE
MandagsUpdate: Ratajkowski, nyt fra Dre, sommeren er tilbage + det løse

'Compton' er altså første album fra Dre i 16 år, og kommer til at få gæstebesøg af blandt andet Eminem, Kendrick Lamar, Snoop Dogg og Ice Cube. It's gonna be legendary.

Anyways, det er alt for i dag folkens, hav en fantastisk mandag! Og hvis du ser en historie, vi kan lave et spin på, så smid et ord til [email protected] - Cheers!

ANNONCE
Del

Seneste nyt