Connery

Hold kæft, hvor er jeg bange for hajer

og jeg er holdt op med at bade i havet for flere år siden...

(c) Discovery - Hold kæft, hvor er jeg bange for hajer (c) Discovery
Det er egentlig fjollet, men jeg får følelsen af en kold rislen ned af rygraden, i dét sekund, jeg sætter min størrelse 45 i vandkanten.

Det er sgu da også uansvarligt, at sætte Jakob Neua, 7 år til at se Dødens Gab, men jeg var alene hjemme og ville udfordre skæbnen. Dum idé!

 

De seneste hændelser i Egypten har fået mine tanker ledt ekstra meget hen på hajer. Nu har jeg så også opdaget, at Discovery vælger at afvikle Haj-Fredag hver fredag kl. 22.30 hele december. Det ser således ikke ud til, at der bliver lagt en dæmper på min fobi i nær fremtid!Hajer æder ikke mennesker

…nej men de prøvesmager gerne! Jeg har faktisk altid synes, det var en omgang bullshit, når man påstår, hajer ikke kan lide mennesker, så man ikke skal være bange!

Den slags information bliver 100% sikkert opfundet og betalt for, af turistorganisationer i Egypten og Australien.

Hajangreb siger I? Ha ha! Nej, vi har bare et stort antal drukneulykker, hvor folk desværre forsvinder. If you can’t prove it, it ain’t true!”Tilbage på sporet


Jeg så i nyhederne den anden dag, at der er kommet mange tropiske fisk i de danske farvande, og det er altid meget rart, at få noget nyt på snøren. Et par dage tidligere snakkede de desværre bare også om, at man havde spottet en hvidhaj ved Irland. Jeg er måske ikke matematisk geni, men jeg kan godt sige 2 + 2.

Til højre har jeg i øvrigt sakset et par haj-klip, som jeg synes er ret fede, tjek dem ud!

 

Det store spørgsmål er: Sætter du dine ben i dansk farvand igen, med informationen om, at Jaws padler rundt oppe ved Irland, og der er nye tropiske fiks, som bider på snøren i farvandet!? Eller er du frygtløs, som en etbenet surfer, når sommeren ruller over os?
ANNONCE
Panik på bunden af havet
Hold dig i flok, så dør du måske ikke
Del

Seneste nyt