Connery

Livet i Nødsporet - LIVE [Anmeldelse]

Dybvad på dybt vand og Fuhlendorff i topform

4 ud af 6 stjerner
I forbindelse med denne omgang af Zulu Comedy Festival, slog vi et smut forbi Comedy Zoo. Denne gang for at opleve nyudråbte comedytalent i form af Tobias Dybvad og dampbarnet Christian Fuhlendorf med deres show "Livet i Nødsporet"! Et show der kom til verden pga. deres skattegæld.
ANNONCE
Livet i Nødsporet - LIVE [Anmeldelse]
Showet startede, som så mange andre shows på Comedy Zoo, med en lille gæsteoptræden af en anden komiker. Denne gang var det Torben Kris, der havde noget materiale der skulle testes - hvilket han gjorde med succes. Bl.a. blev en jydes integration i København gennemgået med stor succes. Kæmpe stor ros til Torben, for at levere et lille kompakt show, der på fin måde fik varmet publikum op.
 
Desværre kunne Tobias Dybvad ikke helt følge trop på den latter Torben Kris havde fået startet. Et noget rutinepræget og til tider sjælløst show, fik i perioder kun sporadisk latter frem blandt et specielt segment af publikum. Et segment der vel bedst kan beskrives, som en forsamling af halvtfærdigt tattoverede halvpumpede fyre og klorinafblegede ama'rnummerplade inficerede wannabee blondiner.

Et stort plus var dog, at der i pausen ikke var den store kø i baren, og eftersom alle de førnævnte fyre var på toilettet, var der pludselig en overflod af kvinder - om end en efterfølgende skallefaktor gjorde, at de bestilte fadøl hurtigt blev fragtet sikkert ned til bordet igen.

Christian Fuhlendorff leverede derimod et super politisk ukorrekte show, hvor han ganske ofte viste sit unikke talent for timing og levering af materiale, der vel egentlig ikke burde kunne få folk til at grine. Største latterbrøl kom, da publikum blev intruduceret til hans 16 meter høje kærestes meget store og brune skamlæber (man skulle nok ha' været der).

Karakterbegrundelse: Fuhlendorff hiver de 2½ ninja hjem, mens Torben Kris redder deres ære og hiver de sidste 1½ ninja i land. Beklager Tobias Dybvad, men...

...Zulu Comedy Festival fortsætter indtil 10. september 2011.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce