Connery

Jesper Juhl [Ugens Profil]

I denne uge har vi taget en snak med den højaktuelle stand-up komiker

Denne Ugens Profil er en sjov størrelse. Den første gang vi for alvor lagde mærke til ham, var i den allerførste udgave af Zulu Comedy Galla (2009), hvor han vandt Läkerols Talentpris. Siden da har han gjort sig bemærket både som skuespiller, tekstforfatter, tv-vært, og ikke mindst: Stand-up komiker.

I 2013 vandt han TV-prisen i kategorien for årets bedste Comedy/satire, med showet Absurdistan på DR3, og året efter dukkede han op med det lige så underholdende Hyklerriget. 

Det er alt sammen meget godt, tænker du nok. Men hvad sidder Jesper og rykker i nu?! 

Read along...

ANNONCE
Jesper Juhl.  - Jesper Juhl [Ugens Profil] Jesper Juhl.

Hvem, hvad og hvor?

Jeg hedder Jesper Juhl. Er stand-up komiker og bor på Vesterbro i København. 

Hvad var din største drøm da du var barn?

Da jeg var 7 år gammel, drømte jeg om at blive verdens bedste til at hinke, men allerede som 9-årig opgav jeg at få det på OL-programmet. 

Beskriv den seneste ting du har købt, hvad har det gjort for dig?

Jeg har lige været 4 dage på en surfskole i Portugal. Her fik jeg et skønt indblik i, hvor stiv min krop er blevet, og at jeg ikke gider surfe. Da jeg kom hjem købte jeg Fifa 16, så nu er mit liv perfekt igen.

ANNONCE

Hvad er dine styrker?

Jeg er god til at spørge om hjælp.  

Hvad er din dårligste vane?

Jeg piller næse. Ikke kun min egen. Også andres. Det skaber tit akavede situationer i bussen.

Hvem ser du op til?

Jeg ser op til Post Danmark. Vi har nærmest ikke længere brug for at sende fysiske breve, og alligevel sætter de prisen op. Jeg tror, jeg ville have haft større succes i mit liv, hvis jeg havde haft bare en lille smule af den arrogance. 

ANNONCE
Holdkaptajn i Den 5. Halvleg. Rasmus Bjerg til venstre - Nicki Bille til højre - Jesper Juhl [Ugens Profil] Holdkaptajn i Den 5. Halvleg. Rasmus Bjerg til venstre - Nicki Bille til højre

Hvad arbejder du med for tiden?

Jeg er lige blevet færdig med at optage quizshowet ”Den 5. Halvleg”, og er nu taget på klub-tour med Christian Fuhlendorff. Vi hygger os rundt omkring i landet hele oktober.

Klip fra Den 5. Halvleg

Hvor er du om tre år?

Med min nuværende livsstil, så er jeg højst sandsynligt ved lægen om 3 år. Jeg forestiller mig, at han netop nu er i gang med at forklare mig om begrebet ”Livsstilssygdom”.

ANNONCE

Hvad er din største drøm?

Min største drøm er helt klart, at vi alle levede i en verden, hvor drømme gik i opfyldelse. Det ville være fedt! Så ville jeg både være en succesfuld komiker, fast mand i Barcelona og verdensmester i alt.

Okay, her er din mulighed for at anbefale et eller andet godt til dem der læser med - oplys os!

Jeg vil helt klart anbefale Thomas Warbergs nye Comedy Club på Vesterbrogade i København. Den er ekstremt lille, anderledes og nærmest skræmmende intim. Et super fedt sted.

ANNONCE
Jagt Jesper Juhl:

Jesper Juhl på Facebook

Den 5. Halvleg - Torsdage kl 21.00, Kanal 5

Jesper Juhl og Kristian Fuhlendorff på Oktober-tour - Se tourplan her.

Bonusklip fra næste afsnit af Den 5. Halvleg
Del

Seneste nyt

Annonce