Connery

Lenovo kører den ind med kork og vildt design på nye Lenovo Go accessories

Ergonomi og on-the-go funktionalitet vejer tungt i nyt tilbehør fra PC-producenten

Lenovo er klar med nogle nye produkter, der med brugen af de oftest aparte designs der benyttes i ultraergonomiske gadgets, understreger formen, ved at benytte et overfladebehandlet kork-materiale. Og vi er ret nede med det anderledes udseende. 

Der er lanceret en hel serie af fine accessories til PC-arbejde, men korkdesignet går igennem i Lenovo Go Wireless Vertical Mouse og Lenovo Split Wireless Keyboard.

ANNONCE
Lenovo Go Wireless Vertical Mouse - Lenovo kører den ind med kork og vildt design på nye Lenovo Go accessories Lenovo Go Wireless Vertical Mouse

Musen bruger en optimeret kurve, for at opnå den ergonomiske "handshake"-position, der skulle reducerer tryk på håndleddet og minimere belastninger i forarmen. Musen er trådløs og kan levere 2400 DPI. 

Lenovo Go Wireless Split Keyboard - Lenovo kører den ind med kork og vildt design på nye Lenovo Go accessories Lenovo Go Wireless Split Keyboard

Det matchende tastatur, Lenovo Go Wireless Split Keyboard, benytter samme uv-behandlede korkmateriale til håndledsstøtte, med et keyboard i en meget atypisk formgivning, der også er fremelsket for at reducere belastning af håndleddet - og altså et genialt makkerpar, hvis du døjer med seneskedehindebetændelse - eller bare synes kork-designet er super sprødt. 

De to produkter fra Lenovo lanceres i september 2021, til ret fornuftige priser. Musen til en vejledende pris på 49 euro - tastaturet til 89 euro. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce