Connery

Klar til upside down? Sidste trailer til Stranger Things 4 er landet

Den nye sæson bliver mørkere og mere voldelig end forgængerne

Fjerde sæson af Netflix-hittet Stranger Things har ladet vente på sig, men nu er serien endelig på trapperne.

Den kommende sæson af Stranger Things lander på Netflix d. 27. maj 2022, og indsatsen er blevet hævet for kliken af teenagere i Hawkins. 

Flere af de tidlige anmeldelser er allerede landet, og der lader til at være bred enighed om, at den kommende sæson byder på endnu mere, af det der gjorde Stranger Things populært i første omgang - men nu med en endnu mørkere, mere blodig og alvorlig tone der omgiver det hele. 

Det er ikke så underligt, for mens Stranger Things i første sæson tog fat på en gruppe 12-årige børn, er fjerde sæson altså fremskredet med 4 år, så vi nu har en række halvvoksne teenagere i spil, og selvfølgelig skal modgangen matche de ældre unger. 

Vi ved allerede fra tidligere trailere, at fjerde sæson starter med et halv års spring frem i tiden. Hvert afsnit af den nye sæson kommer til at være væsentligt længere end tidligere, med godt go vel 75 minutters spilletid per afsnit. 

Stranger Things 4 udgives i to dele: Stranger Things Sæson 4 Vol 1. lander på Netflix den 27. maj, mens anden del af sæsonen lander på streamingtjenesten den 1. juli 2022. 

ANNONCE
Final Trailer - Stranger Things 4
Del

Seneste nyt