Connery

Kingston MiniMigo

Kingston udvider USB-familien med MiniMigo lillebror

Kingstons store familie af USB-drev har fået en ny lillebror, DataTraveler Mini med Migo. Det lille USB-drev på op til 2GB er udstyret med software fra Migo Software, der gør, at man kan overføre sine personlige pc-indstillinger til enhver anden computer.
Kingston MiniMigo
Ifølge Eurostat er to ud af tre arbejdstagere ansat et sted, hvor der bruges computere. Ifølge Dansk Statistik har cirka 85 procent af alle husstande i landet en pc. Det betyder, at stort set alle efterhånden er i berøring med mere end en pc, hvor indstillingerne varierer. Dokumenter, musik, e-mails og foretrukne websider er tit besværlige at få adgang til.

'Computerne er uundværlige værktøjer i vores dagligdag, men når man bruger flere forskellige maskiner hver dag, opstår der hurtigt irritationsmomenter med de forskellige indstillinger, og problemer med adgang til bestemte filer,' siger Lars Christensen, Country Manager hos Kingston Technology. 'Derfor har vi sammen med Migo Software udviklet et mini USB-drev, der gør det let at transformere enhver pc til ens personlige arbejdsplads.'

Når USB-drevet sættes i en anden computer, vil det automatisk ændre indstillingerne til at være akkurat som på ens egen, og man kan arbejde, som man plejer, med at sende og modtage e-mails, surfe på internettet eller arbejde med dokumenter og filer, som man er vant til.

Sikkerheden er der også taget højde for. Når man tager sin DataTraveler Mini med Migo med sig igen, efterlades der ingen spor af personlige data på værtscomputeren, selvom man har haft adgang til alle sine data og filer, mens man har arbejdet. Computerens oprindelige indstillinger ændres nemlig ikke.

Flere USB-søskende at lege med
Med mål på 17,85mm x 36mm x 10,24mm lever DataTraveler Mini med Migo op til sit navn som værende en lille og handy USB. De nye drev findes i rød på 512 MB, i lyseblå på 1 GB og i lyslilla med en kapacitet på 2 GB.

Kingston Technology har desuden udvidet DataTraveler MiniFun-serien. Denne serie af små sjove USB-drev er udvidet med et lilla 2GB-drev. Der følger spil fra Big Fish Games med, og serien er specielt udviklet til forbrugere, der lægger vægt på udseende, underholdning og nem funktionalitet.

Egenskaber for DataTraveler Mini med Migo:
• Kapacitet: 512 MB, 1 GB, 2 GB
• Mål: 17,85mm x 36mm x 10,24mm
• Designet til Hi-Speed USB 2.0
• Indlagt software fra Migo Software til Windows-baserede systemer
• E-mailunderstøttelse: Microsoft Outlook Express 5.0 og derover, Mozilla Firefox 1,5 og derover
• Brugervenlig: Tilsluttes USB-port og synkroniserer selv
• Fem års garanti
 
Egenskaber for DataTraveler Mini Fun:
• Kapacitet: 256 MB, 512 MB, 1 GB, 2 GB
• Mål: 38mm x 19mm x 8mm
• Designet til Hi-Speed USB 2.0
• Underholdende: To medfølgende spil fra Big Fish Studios: Atlantis og Magic Vines. Spillene kræver som minimum Windows 2000/XP og DirectX 8.0
• Brugervenlig: Tilsluttes USB-port
• Funktionel hætte, der beskytter og kan sættes fast på bagsiden, så tab undgås
• Fem års garanti 
 
Produkt
Produktnr.
Ca. vejl. pris eksl. moms
512 MB Kingston DataTraveler Mini med Migo - Rød
DTM/512
95,- kr
1 GB Kingston DataTraveler Mini med Migo - Lyseblå
DTM/1GB
115,- kr
2 GB Kingston DataTraveler Mini med Migo - Lyselilla
DTM/2GB
225,- kr
2 GB Kingston DataTraveler Mini Fun - Lilla
DTMFP/2GB
185,- kr


For mere information om DataTraveler Mini med Migo og DataTraveler Mini Fun serien gå til: http://www.kingston.com/dkroot/flash/datatraveler_home.asp
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce