Connery

Ukendt Kunstner genforenes til Roskilde Festival 2023

Ukendt Kunstner overrasker med genforening og nyt album

Efter en pause på seks år, gør den populære danske hiphop-duo, Ukendt Kunstner, et storslået comeback på Roskilde Festival 2023. Gruppen, bestående af Hans Philip og producer Jens Ole McCoy, er netop blevet offentliggjort som det sidste navn på festivalplakaten.

Det længe ventede gensyn finder sted på Arena-scenen den 1. juli, hvor Ukendt Kunstner lukker lørdagens program. Foruden deres tidligere værker "Neonlys", "Forbandede Ungdom" og "Den Anden Side", vil duoen præsentere deres helt nye album "Dansktop", sder udkom som surprice-drop i fredags.

"Ukendt Kunstners lukkekoncert på Arena-scenen bliver den ultimative kulmination på otte dage med fejring af det unikke fællesskab, der findes på Roskilde Festival," udtaler Roskilde Festivals programchef, Anders Wahrén, og fortsætter, "Deres nye album markerer en ny æra, og det er på Roskilde Festival, at man for allerførste gang kan opleve det live."

Ukendt Kunstner, der sidst optrådte på Roskilde Festival i 2015, har efter deres pause i 2017, set Hans Philip fortsætte solokarrieren med stor succes. Med dagens offentliggørelse får vi endelig løst mysteriet om det anonyme danske navn, der skulle lukke festivalens Arena-scene.

"Mange har de seneste par uger gættet på og spekuleret i det hemmelige navn, vi har sat til at lukke Arena. Men indtil "Dansktop" pludselig så dagens lys i fredags, havde de færreste luret, at der var tale om et gensyn med Ukendt Kunstner," udtaler Anders Wahrén.

Ukendt Kunstners koncert på Roskilde Festival er den eneste chance for at opleve dem på Sjælland denne sommer. De vil dog også optræde ved Smukfest.

Roskilde Festival 2023 forventer at være udsolgt, og har allerede meldt udsolgt af endagsbilletter til fredagens program. På Orange Scene kan man i år også opleve hovednavne som Kendrick Lamar, Lil Nas X, Lizzo og Blur.

ANNONCE
Del

Seneste nyt