Connery

Post Malone vender tilbage til Danmark - med to ekstra rappere i kufferten

Posty kommer til Danmark igen!

Post Malone har flere gange tidligere gæstet Danmark, og nu vender han tilbage.
 
Megastjernen er i gang med sin Twelve Carat Tour, og nu er det Europas tur. I den anledning aflægger den afholdte kunstner turen forbi Royal Arena i København, 
Tager du afsted kan du forvente et spektakulært sceneshow, som kombinerer de visuelle og auditive sanser, og Post Malone som altid har stor indlevelse i musikken, og et nærvær med publikum imellem sangene.
 
Af store sange på Post Malone's "Twelve Carat Toothache" album kan nævnes "Reputation", "Cooped up" og "I like you". Men mon ikke han også spiller nogle af hans andre kæmpehits, som "rockstar", "congratulations" eller "better now". 
 
Foruden Post Malone gæster rap-duoen Rae Sremmurd, bestående af Slim Jxmmy og Rae Sremmurd også koncerten, så mon ikke vi får 'Sunflower' fra Spiderman: Into the Spiderverse at høre.
 
Hvis koncerten den 26. april i Royal Arena bliver noget nær det som det var, sidste gang Post Malone i Royal Arena, så kan man se frem til et hyped publikum som synger med på stort set alle sange. 
 
 
Post Malone Twelve Carat Tour kan opleves i Royal Arena den 26. april 2023.
Billetpriserne lyder på 450-695 kroner og kan købes på livenation.dk. Billetsalget starter fredag den 3. marts kl 12:00, og presale starter 2.marts kl 12.00. Det er nok en god idé at være hurtigt ude, hvis du gerne vil sikre dig billetter. 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce