Connery

Kay Bojesen skaber unik træfigur for Cartier

Man kan ikke fornægte Kay Bojesens ikoniske designs herhjemme i lille Danmark. Træfigurerne fra Bojesens hånd har den dag i dag en særlig plads i mange danskeres hjerte - og især Kay Bojesen aben er bredt kendt som et design-ikon.

Kay med den populære abe - Kay Bojesen skaber unik træfigur for Cartier Kay med den populære abe

Og Cartier er også et navn, man ikke lige går forbi. 

Nu har de to brands sammen skabt en ret unik sag - og det er værd, at skrive hjem om, fordi der sjældent ses designsamarbejder fra Cartier - og med de danske briller på, er det en helt særlig ting.

De to huse bringer deres fælles arv på banen i form af en helt ny Kay Bojesen træfigur. Bojesen er anset verden over, for at have fortolket uniformer som postbuddet og livgarden, og det er samme æstetik der pryder den nye træfigur "The Cartier Groom".

ANNONCE
Kay Bojesen Cartier Groom - Kay Bojesen skaber unik træfigur for Cartier Kay Bojesen Cartier Groom

The Cartier Groom er en hyldest til Cartier - og særligt deres uniformklædte pager - de smilende ansigter, der byder kunder velkomne til det dekadente Cartier-univers - og som ses iført en rød uniformer med guldknapper, hvide handsker og en fiks hat.

Den inspirationsgivende Cartier Page - Foto: Johannes Kroemer - Getty - Kay Bojesen skaber unik træfigur for Cartier Den inspirationsgivende Cartier Page - Foto: Johannes Kroemer - Getty

Samarbejdet er bragt på banen i forbindelse med 1-års fejringen af Cartiers flagskibsbutik i København.

Den eksklusive træfigur bliver lavet i et meget begrænset antal - og kommer i tre forskellige størrelser - den største med en højde på 90,5 centimeter - en i 19.7 cm, med den mindste dekorationsfigur i en højde på 13.1 cm. 

Kay Bojesen bringer en snert af dansk hygge til det franske luksusmærkets danske flagskibsbutik - og du kan selv kaste et blik på det specielle samarbejde i Cartiers butik (i den dyre ende af Strøget).

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce