Connery

Justice League er officielt den dårligst indtjenende film i DCs nye filmunivers

Man forstår det godt..

Allerede tilbage i november 2017 kunne man se på statistikken, at Justice League underleverede noget så voldsomt i sin åbningsuge - og nu hvor dens tid i box office så småt er ved at være slut - så kan Justice League nu officielt kalde sig den dårligst indtjenende DC Comics-film til dato. 

Den tjente lige knapt 229 millioner dollars, hvorimod den kostede 300 millioner dollars at skabe for Zach Snyder.

Det er fandeme skidt!

Men filmen var nu også en rodekasse af trivielle karakterer, som ikke havde fået den rette præsentation endnu - skurken var elendig, handlingen var kortfattet og filmen druknede i lidt for mange effekter. Der mangler historie og karakterinteresse!

Til sammenligning kan vi tage Marvels populære Black Panther - Ryan Coogler brugte 200 millioner dollars på at lave den, mens filmen på nuværende tidspunkt allerede har tjent langt over 600 millioner dollars!

Det kommer nok som en overraskelse for nogen, at Justice League alligevel er den dårligste indtjenende i puljen, når DC forsøgte at lave filmen som den endelige udfordrer til Marvels The Avengers. 

Justice League rammer femtepladsen på DC Comics' nye filmunivers, hvor den lige bliver overhalet af Man of Steel - førstepladsen går til Wonder Woman.

Hvornår lærer de det mon?

ANNONCE
Justice League er officielt den dårligst indtjenende film i DCs nye filmunivers
Del

Seneste nyt