Connery

Inkasso

På grænsen til det fesne.

Inkasso
Inkasso
Lasse Spang Olsens nye kærligheds-komedie "Inkasso", er en film på grænsen til det fesne.

Laura (Iben Hjeile) er en ludoman med en gæld på størrelse med Lolland. Hun vil ikke selv indrømme det, og hun gør alt for at holde det hemmeligt for den succesrige kæreste derhjemme.

Selv da hun bliver fyret fra arbejdet, grundet et overtræk på firmakontoen, er der ingen, der får sandheden at vide.

Klaus (Kim Bodnia) arbejder som inkassator for lånehajen Holger (Ole Ernst), som han selv skylder penge. Klaus har en drøm om at få sin egen boksehal. Han har allerede fundet stedet, men hans gæld hos Holger holder det hele tilbage. Det gør det heller ikke nemmere, at han forelsker sig i Laura, efter at have fået opgaven at indkræve penge fra hende.

Inkasso har nogle fede replikker, der alle kommer fra Iben Hjeile. Det ærgerlige er bare, at alle de fede kommentarer er med i trailerne. Der kommer altså ingen overraskelser i filmen, så allerede der er luften gået af ballonen. Det eneste tidspunkt, der kommer ny næring til smilebåndene, er, når nogle små klip ruller hen over skærmen samtidig med rulleteksterne, men der er det ligesom for sent. Filmen er til gengæld fyldt med gamle kendinge bl.a. Allan Olsen, der spiller ganske godt som Klaus' højre hånd.

Filmen kan klart anbefales at se på video, men spar pengene i biffen eller gå ind og se den danske "Brødre" i stedet.

Skuespillere: Kim Bodnia, Iben Hjeile, Casper Christensen, Allan Olsen, Erik Clausen, Ole Ernst, Brian Nielsen, René Diff med flere.

Genre Komedie
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce