Connery

Hitman: Collector's Edition til Xbox One

Stærk samling til gameren

Det klassiske lejemorderspil Hitman skabt af det danske firma IO Interactive har siden 2000 været en sikker vinder, hvis man lige trængte til lidt klassisk og systematisk likvidering i det virtuelle rum. Spillet har siden udviklet sig til hele fem efterfølgere plus et par spin-offs, hvoraf den sidste i rækken nu er tilgængelig på markedet i episoder - på månedlig basis vil nye episoder åbne op i universet, hvilket er en anderledes og nytænkende måde at levere et spil på.

ANNONCE
Hitman: Collector's Edition til Xbox One

Spilfranchisen har over sit nu 16-årige forløb med forskellige releases haft et karaktergennemsnit fordelt over alle de forskellige konsoller på 80/100 i metascore, hvilket er en ret god indikator om spilkonceptets værdi.

Spillet har også udæsket to filmatiseringer, hvoraf den første som kom i 2007 med Timothy Olyphant i hovedrollen blev mødt med negativ kritik, men i sidste ende blev en stor financiel succes. Den anden film i rækken blev dog mødt med overvældende negativ kritik, så mon ikke konceptet passer bedre til spiluniverset i sidste ende?

ANNONCE
Hitman: Collector's Edition til Xbox One

Vil du have muligheden for at spille det nyeste skud på stammen, Hitman, til X-Box? 

Hitman: Collector's Edition til Xbox One

Så bør du svinge forbi vores konkurrence herunder på Facebook. Vi har været så heldige at få fingrene i en sublim Collector’s Edition af det nye spil, hvor der er lidt for enhver smag:

Boksen indeholder:

Kode til Hitman (2016)

Figur af Agent 47 i sit stiveste puds

Rødt slips til dit lejemorder-suit

Slipsenål

Artbook med grafik fra spillet

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce