Connery

B&O Play A1 - On the go-højttaler

Designet til hverdagens eventyr

B&O Play A1 - On the go-højttaler

B&O Play har netop afsløret den mindste Bluetooth-højttaler i deres Play-sortiment. 

Beoplay A1 er en lille transportabel højttaler, der gerne skulle give en spilletid på op mod 24 timer. Højttaleren er designet af Cecilie Mainz. A1 er bor i et kuppelformet aluminiumskabinet, der både giver højttaleren elegance og holdbarhed. Overfladen skulle være holdbar nok til hverdagens eventyr, og det fører virksomheden igennem i pressebillederne, der viser højttaleren på scenen i et lille skoveventyr. "Jeg kan godt lide, at den afrundede, cirkulære form på højttaleren meget tydeligt viser, at lyden er beregnet til at blive delt med andre," fortæller designeren Cecilie Manz.

Bang & Olufsen Signature Sound

Ved hjælp af en dedikeret DSP-algoritme med avanceret high slope-filtrering, er Beoplay A1 i stand til at skabe et bredt og rumligt 360-graders-lydbillede. Dermed får alle den samme lydoplevelse, uanset hvor de befinder sig i forhold til højttaleren.

Højttaleren måler 133 x 48 mm og har en vægt på kun 600 gram. Det til trods er det stadig en fuldt aktiv tovejshøjttaler med kegleformet bas- og mellemtoneenhed af aluminium, en silk dome-diskant på ¾" og avanceret DSP-filtrering med en sprød, kraftig og klar lyd. Takket være en ny kegleformet bas-/mellemtoneenhed af aluminium med et kraftfuldt neodynium-magnetsystem og kraftige effektforstærkere leverer Beoplay A1 bas helt ned til 40 Hz og har kræfter nok til at holde musikken kørende nonstop i mange timer.

ANNONCE
Beoplay A1

Dimensioner: 133 x 48 mm. Vægt: 600 gram 

Batteri: Genopladeligt 2200 mAh Li-Ion-batteri med op til 24 timers afspilningstid ved almindelig brug.

Andre features: Indbygget mikrofon. Musik: Ved tryk på den runde connect-knap på siden af højttaleren forbindes højttaleren til den senest anvendte enhed og afspiller det senest afspillede nummer. Connect-knappen vil senere blive opdateret med endnu flere funktioner.

Pris og tilgængelighed: Beoplay A1 lanceres i farverne Moss Green og Natural og fås til en vejledende udsalgspris på 1.999 DKK. Begge farver vil være tilgængelige i Bang & Olufsen-butikker, påwww.beoplay.com/beoplaya1 og hos udvalgte tredjepartsforhandlere fra den 21. april 2016.

ANNONCE
Del

Seneste nyt