Connery

OLED Flex: Langt om længe kan du købe LG's bøjelige tv-skærm

Prisen er lavere end forventet - uden at være billig!

LG OLED Flex er endelig kommet til salg i Danmark - og det er givetvis et af de absolut første TV med motorisereret bøjelig skærm, som det rent faktisk er muligt at få hænderne i. 

LG Kalder det et TV, men det er nok ikke lige hjemmebiografen, der står overfor en opgradering her - den bøjelige skærm har nemlig en størrelse på 42" - der i dagens Danmark, nok bejler mere til et tv, der skal dublere som gamerskærm. 

Vi fik først syn på tv'et tilbage på en elektronikmesse i 2022 (Her kan du se en video af den bøjelige funktion)  - og nu har produktionsmodellen altså nået vores landegrænser. 

Den vejledende salgspris lyder på 22.999 kroner - hvilket må siges at være mange penge for en 42" skærm - men omvendt, den eneste med en motoriseret bøjelig skærm. 

ANNONCE
LG OLED Flex - OLED Flex: Langt om længe kan du købe LG's bøjelige tv-skærm LG OLED Flex

Den bøjelige feature er dog ikke det eneste der gør LG OLED Flex interessant: TV'et har indbygget smart-tv funktionalitet og et væld af dedikerede gamerfeatures - det understøtter blandt andet Dolby Vision i 4K opløsning med 120 Hz opdateringshastighed - og HDMI 2.1 med adaptiv opdateringshastighed. 

Herligheden drives af femte genrations LG alpha9 processor, med FreeSync, G-Sync og Dolby Atmos lyd med 40 Watt effekt i højttalerne. 

Den samlede pakke gør tv'et til et af den slags, der har mulighed for at trække det maksimale potentiale ud af en PlayStation 5 eller en Xbox Series X!

LG selv ser flere brugsscenarier for deres bøjelige skærm: "Vi er stolte af at introducere OLED Flex, som er et produkt til dig, der både vil have deres optimale fjernsyn og udforske oplevelsen med en buet skærm. Vi ved, at buede skærme bliver mere og mere populære, fordi de giver en dybere oplevelse, især til spil, derfor kan LX3 bues op til 900R", siger Erik Svalberg, produktspecialist hos LG Electronics Nordic.

"Der er dog situationer, hvor krumningen ikke er optimal, især når flere mennesker skal se på samme
tid. Men med OLED Flex får du begge løsninger, altså tv-skærme i ét produkt."

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce