Connery

Her er alle Blizzards gamingnyheder

Opdatering fra Blizzcon 2019

Blizzard årlige konvention Blizzcon, er nu overstået, og i kølvandet på det, er der dukket en række store spilnyheder op, 

Det var skrevet i kortene, at spilvirksomheden, var nødt til at komme med deres helt store show, for at kunne gøre op for den mildest talt dårlige stemning blandt deres fans. Og konventionen blev det også afviklet på den store klinge. 

I form af en række nye spilannonceringer og opdateringer til eksisterende spil, kunne Blizzard skyde showet igang med en kæmpe åbningsceremoni. 

ANNONCE
Overwatch 2 cinematic trailer

Overwatch 2

Opfølgeren til det populære hold-baserede shooter-spil, Overwatch, var en af de helt store annonceringen. 

Overwatch 2 er ikke blot en efterfølger, men også en opdatering til det originale spil. I praksis betyder det, at de der spiller Overwatch (1) og ønsker at fortsætte med det, får adgang til de samme nye karakterer og maps, som bliver tilgængelige i det nye spil. For dem der vælger at avancere til det nye spil, venter der blandt andet nye single-player eskapader, nye fight modes og også ny heroes. Vigtigst af alt, bliver det muligt at overflytte ting man har vundet eller købt i det originale spil, til det nye. De ting manifesterer sig primært i skins og andre items der tweaker udseende i spillet. 

Blizzard har ikke offentliggjort en udgivelsesdato endnu. 

ANNONCE
World of Warcraft: Shadowlands

World of Warcraft: Shadowlands

Verdens mest populære MMORPG fylder 15 i år, men det er langt fra dødt. Det satte Blizzard en stor fed streg under, med annonceringen af den næste expansion; Shadowlands. Spillet der blev annonceret med en lang cinematic, sætter to karakteristiske Warcraft-karakterer op mod hinanden, i en episk konfrontation, der bliver gnisten til næste expansion. Sylvanas har nemlig et opgør med The Lich King. 

Shadowlands er annonceret til 2020. 

ANNONCE
Diablo IV - Gameplay Trailer

Diablo 4

Det har nok ikke gået din næse forbi, at spilgiganten også valgte at løfte sløret for næste installation i den elskede Diablo-serie, Diablo 4. 

Det nye Diablo blev introduceret med en 9 minutter lang cinematic trailer, og der blev også fremvist gameplay. Diablo 4 tager et skridt tilbage til det mere mørke, ondskabsfulde og blodige univers, som mange kender fra Diablo 1 og 2, og det har ved første blik vist sig, at være et solidt valg. Fanbasen eksploderede af glæde. 

Vi ved allerede en hel del om det nye spil. Det nye spil giver plads til meget mere online-baseret spil, med en verden, hvor man kan møde andre spillere på sin færden. Diablo 3 var stærkt begrænset til blot 4 spillere af gangen, men i D4 går Blizzard i retning af Destiny, hvor spillere altså kan vælge at støde til andre, og hjælpe dem i deres missioner, eller bare summe rundt som en enspænder, og klare tingene alene. 

Spilmekanisk vil det kommende spil blandt andet gøre det muligt at forcere udfordringer i landskabet, ved at klatre - og komme hurtigere frem i landskabet til hest - eller andre mounts. 

ANNONCE
Hearthstone: Descent of Dragons

Hearthstone: Descent of Dragons

I den lidt mindre afdeling, annoncerede virksomheden den næste indholdsopdatering til det digitale kortspil Hearthstone. Descent of Dragons bliver en drage-baseret opdatering, som navnet antyder, og meget passende bliver det den, der lukker kortspillets 'Year of the Dragon'. 

Til allersidst, dukkede der også en nyhed op, der fløj langt under radaren i åbningsceremonien. Det handler selvfølgelig om det udskældte mobilspil Diablo Immortal. Blizzard har basalt set været helt lukkede omkring det spil, siden den uheldige spilannoncering sidste år, men der er alligevel blevet plads, til en indholdsopdatering derfra, den blev offentliggjort natten mellem lørdag og søndag, et godt stykke tid efter den højt profilerede åbningsceremoni. 

ANNONCE
Diablo Immortal - Gameplay
Del

Seneste nyt