Connery

Harry Potter, GoT, True Detective, Batman og Rick and Morty kommer alle med nyt indhold til ny streamingtjeneste.

HBO-navnet droppes i ny amerikansk streamingtjeneste, der også finder vej til Europa

Siden Warner Bros. og Discovery gik sammen til Warner Bros. Discovery i midten af 2022, har det ligget i kortene, at der skulle ske noget nyt med mediehusets streamingtjenester - og den plan er nu rullet ud, i første omgang for det amerikanske marked. (Warner Bros. Discovery oplyser at den reviderede streamingtjeneste lanceres i Europa næste år). 

Den nye streamingtjeneste, der langt hen ad vejen minder om HBO Max, dropper HBO fornavnet, og kendes fremefter blot som 'Max'. 

Den nye streamingtjeneste kommer til at samle alle HBO Originals, Warner Bros. film, DC-universet, the Qizarding World of Harry Potter, Adult Swim, HGTV, Food Network, Discovery Channel, TCL og meget mere. 

Sammtidig præsenteres til det amerikanske tre forskellige abonnements-modeller, en billigere sag med reklamer, en reklamefri - og en premium model med 4K UHD opløsning og Dolby Atmos Support. 

ANNONCE
MAX - Sizzle

Det der selvfølgelig er det mest spændende i denne nyhed, er de mange nye annonceringer, som Max bringer til bordet: 

En række af de helt store annonceringer får du her:

Harry Potter vender tilbage i en ny serie, baseret på J.K. Rowlings originale bøger. 

Game of Thrones får endnu en prequel: A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight

Der kommer også en ny serie, baseret på The Conjuirng-filmene. 

Rick and Morty vender tilbage med Rick and Morty: The Anime - en fuldlængde animationsfilm, baseret på en række kortfilm der tidligere er udgivet i universet. 

I samme ombæring fremviste Max også en produktions-trailer af den kommende 'The Batman' spinoff serie 'The Penguin', hvor Colin Farrell genoptager sin rolle fra seneste Batman-film. Nå ja, og så kommer der en ny True Detective miniserie: True Detective: Night Country. 

ANNONCE
The Penguin - The Batman-spinoff
True Detective: Night Country - Trailer
Del

Seneste nyt