Connery

Guide Oplevelser

Årets dyreste bytur i alperne.

Noget af det som er så fantastisk ved at være guide, er alle de gode røverhistorier, som man engang i mellem får fortalt. Nogle gange er det mig selv, som oplever noget helt absurd og andre gange må jeg nøjes med at få historien fortalt fra vidner.
ANNONCE
Guide Oplevelser
Jeg fik for et par uger siden fortalt en vidunderlig historie. En historie som var så langt ude at den simpelthen fortjener sin egen artikel.

En travl skiuge var lige overstået, og det var på tide at gøre status over ugens udskejelser, sammen med guiderne fra de øvrige selskaber. Det var her, at jeg fik fortalt årets vel nok vildeste historie.

Der var selvfølgelig tale om en dansker, som havde taget begrebet afterskiing lidt for seriøst - så seriøst, at han endte med en promille på den sjove side af to. Hvordan jeg allerede kan afsløre hans promille kan I jo så prøve at gætte...

Efter en hård bytur, var solen begyndt at vise sine smukke morgenstråler og det var på tide for historiens hovedperson, at finde sit respektive hotel. På vej hjem støder han tilfældigvis på en lastbil som står fristende tændt og klar. Manden tænker: 'Skal jeg tage lastbilen hjem, eller skal jeg gå og fryse?'. Selvfølgelig gjorde han hvad enhver ville fornuftig fuldesnude ville havde gjort. Han stjal lastbilen.

I bedste Hollywood stil opdager ejeren af lastbilen, at hans køretøj er ved at blive stjålet. Så han fanger en taxi og laver den berømte 'Follow that truck!' - eller nu er det jo Østrig 'Befolgen die Lastwagen!'.
Herfra kunne det kun begynde at gå galt. Fra taxiens passagersæde kunne ejeren observere, hvordan hans kære lastbil blev smadret rundt fra side til side, som en flipperbold, og dét foregik selvfølgelig inde en tunnel. Det endte med alle odds mod sig, også med at lastbil og tunnel blev totalt smadret.

I mellemtiden var politiet blevet tilkaldt, og kunne lægge den hjemve hungrende dansker i håndjern.
Men her ender historien ikke - for hvor der er vilje er der vej, og vores hovedperson syntes ikke, at han havde tid til at tage med panserne på stationen. Vores hovedperson valgte derfor at stikke af med håndjern på ryggen.
 
Håndjern, morgenbrandert og flugtforsøg i kombination har aldrig været en specielt god cocktail! Det komiske forsøg, endte også med et overbalance styrt, hvor næsen var den eneste airbag.
Nu var der ikke så mange muligheder tilbage for vores kære ven, så han måtte erkende sit nederlag og lade sig arrestere.

Den stakkels guide som havde denne gæst, var i mellemtiden blevet kontaktet af politiet, som mente det var en god ide, at han lige kom forbi stationen og sagde hej. De mente at de havde en ret 'sjov' episode at konfrontere guiden med.

Da han ankom til stationen, blev han mødt af den stadigvæk fulde og nu blodige gæst, som lignede et stort spørgsmålstegn ved synet af sin guide. 'Hej, Hvad laver du dog her - er du også kommet galt af sted?'.

For at runde historien ordentligt af, så endte det med at lastbiltyvens venner måtte betale kautionen på 1.800 euro. Så han kunne komme ud og... ja, køre hjem til Danmark, hvor der venter et styks regning på årets dyreste bytur bestående af: 1 lastbil og 1 tunnel.

Hvor dyr var din vildeste bytur?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce