Connery

Gabriel Bier Gislason træder i sin mors fodspor: Se første trailer til hans debutfilm Natten Har Øjne

En romantisk gyser!

De danske filminstruktører har så småt knækket koden til at skabe seværdige danske gyserfilm i nyere tid - se bare Speak No Evil!

Og nu er en ny spiller kommet på banen - Susanne Biers søn Gabriel Bier Gislason træder i sin moders fodspor og står klar med sin debutfilm.

Filmen hedder Natten Har Øjne og får dansk biografpremiere d. 30. juni.

Det er en slags romantisk gyser, som dykker ned i den jødiske mytologi - lige dele romantik, humor og nervepirrende elementer danner rammerne for en nytænkende historie:

I NATTEN HAR ØJNE møder vi Maja, som lever af at optræde som nisse i storcentre og biblioteker. Da hun møder Leah, en ung, jødisk kvinde fra London, falder hun pladask for hende. Men da Leah får et mystisk anfald, frygter Maja at deres hæsblæsende romance må slutte og vælger at tage en impulsiv beslutning om at følge med Leah tilbage til sit hjem i det ortodokse jødiske kvarter i London. Her møder hun snart sin nye underbo, Leahs mor Chana, der oprindeligt selv er fra Danmark. Hun er en dominerende og hemmelighedsfuld kvinde, der er reserveret og skeptisk overfor sin nye svigerdatter. Men Maja prøver alligevel at gøre et godt indtryk, men finder hurtigt ud af, at noget er helt galt…

Castet byder blandt andet på Josephine Park, Ellie Kendrick (fra Game of Thrones), David Dencik og Sofie Gråbøl. 

Tjek den første trailer ud herunder:

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce