Connery

Fords amerikanske SUV darling Bronco, vender tilbage til produktionsbåndet efter 25 års fravær.

Ford er på vej med en spritny Bronco - og folk er ellevilde

Da den femte generation af Ford Bronco blev fjernet fra Fords produktlineup i 1996, var det ifølge Ford, for at gøre plads til nye store famile-SUV'er som Ford Explorer. 

Men i 2021, 25 år efter sidste model, er Ford klar med sjette generation - der trækker på en arv, som går helt tilbage til 1966. 

Fords mission med den nye Bronco er, at levere en genemført 'go-anywhere' firehjulstrækker, som også trækker på de nyeste teknologier. 

Da Ford afslørede den nye Ford i første tredjedel af juli 2020, var det så populær en nyhed, at de første 3500 First Edition-eksemplarer blev udsolgt på rekordtid, på det amerikanske marked. 

ANNONCE
Fords amerikanske SUV darling Bronco, vender tilbage til produktionsbåndet efter 25 års fravær.

En del af fascinationen ved den nye Bronco, er at den både i 2- og 4-dørs varianter, kommer med et tag, der lynhurtigt kan tages af og pakkes væk i det lille lad - og selvfølgelig løftet om en række lækre tech-tiltag, som ingen havde tænkt på tilbage i slut-halvfemserne, da modellen sidst var på markedet. 

Som en ekstra gimmick, der faktisk lyder meget gennemført, har Ford smidt mere end 1000 skræddersyede off-road stier på deres topografiske GPS-guide, og det giver mulighed for lidt ekstra - planlagte - offroad-eventyr. 

ANNONCE
Ford Bronco 2021
Fords amerikanske SUV darling Bronco, vender tilbage til produktionsbåndet efter 25 års fravær.

Ford Bronco går på lidt i samme retning som Land Rovers nye Defender - i og med de nye teknologier og komforter, kombineres med hårdføre materialer, som hellere end gerne tager lidt tæsk - og Ford Bronco kan dog også sagtens håndtere en nedspuling med vandslangen - også indvendigt, efter et mudderfuldt eventyr. 

De nye Broncoer bliver udstyret med EcoBoost-motorer og 7-trins manuelle gearkasse, mens den er mulig at få fingre i med kæmpe 35" off-road dæk. 

Indtil videre har Ford valgt en 2.3 liters EcoBoost motor med 270 hestekræfter som standard-motoren, mens de lidt mere powerglade, kan gå efter en 2.7 liters V6 motor, også EcoBoost, med 310 hestekræfter. 

Der er på nuværende tidspunkter ingen udmelding om, hvorvidt Bronco finder vej til Danmark. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce