Connery

Første smugkig på sæson 2 af Arcane

Snigmission med Heimerdinger!

Nu nærmer vi os langt om længe sæson 2 af Netflix ultra-populære animationsserie Arcane baseret på det populære spil League of Legends.

Der er begyndt at komme lidt små-teasers hist og her og vi har netop fået et smugkig, hvor vi følger Heimerdinger snige sig rundt i al hemmelighed.

Du kan se klippet herunder - hvis du lige skal have genopfrisket hukommelsen fra sæson 1, så kan du læse med her:

Arcane sæson 1 er en animationsserie fra Riot Games og Netflix, baseret på det populære spil "League of Legends". Serien udforsker den komplekse dynamik mellem to ikoniske byer i spillets univers: den velstående, teknologisk avancerede by Piltover og den undertrykte, farlige underverden Zaun.

Historien følger søstrene Vi og Jinx, der vokser op som forældreløse i Zaun. Efter en tragisk hændelse, hvor deres familie splittes og deres forældre dræbes, tager Vi og Jinx forskellige veje. Vi, den ældre søster, ender med at blive en hårdtslående vogter af lov og orden, mens Jinx, plaget af traumer og skyldfølelse, falder dybere ned i en verden af kaos og kriminalitet.

Serien dykker også ned i andre karakterers liv, herunder Jayce, en ung videnskabsmand fra Piltover, der sammen med sin partner Viktor opdager en revolutionerende teknologi kaldet Hextech, som kan bruge magi til at fremme teknologisk udvikling. Hextech bliver en central drivkraft i konflikten mellem de to byer.

Arcane sæson 1 handler om kærlighed, tab, og de dybe bånd og rivaliseringer, der formes i en verden fyldt med magi, teknologi og politiske intriger. Serien er kendt for sin imponerende animation, dybdegående karakterudvikling og medrivende fortælling, som appellerer til både fans af spillet og nye seere.

Tjek det første smugkig ud herunder og sæt kryds i kalenderen til november:

ANNONCE
Arcane 2 - Teaser
?si=nD7K051m2EkH693P
Del

Seneste nyt