Connery

Film og serier du skal streame i september 2019

Efterårsmånedens guld på streamingfronten!

Efteråret er så småt landet og hvis du mangler lidt inspiration til de regnfulde dage og aftener, så har vi som altid fundet en håndfuld af de bedste nyheder på streamingfronten fordelt over de forskellige tjenester - se med herunder!

Mayans MC (sæson 2)

Det næste kapitel I Kurt Sutters nye serie baseret på samme univers, som vi så i Sons of Anarchy - denne gang med fokus på Mayans MC-gruppen og deres levevis og måde at tackle balancegangen mellem ære, kriminalitet og bandekultur.

Premiere: 3. september (HBO Nordic)

ANNONCE

Peaky Blinders (sæson 5)

Nyt kapitel for Shelby-familien, hvor Cillian Murphy i front efterhånden er en smule hærget efter adskillige whisky-ture, attentatforsøg og et stigende pres på magten i familiens imperium. Peaky fucking Blinders!

Premiere: 5. september (C-More)

ANNONCE

Fantastic Beasts: Crimes of Grindewald

Hvis du ikke lige fik fanget det nye kapitel af Harry Potter-universets lillebror, så er Depp og Redmayne klar med lidt eventyrunderholdning!

Premiere: 7. september (Netflix)

Bill Burr: Paper Tiger

Den evigt morsomme og upassende Bill Burr er tilbage med et nyt standup-show!

Premiere: 10. september (Netflix)

ANNONCE

El Corazón De Sergio Ramos

Ny dokumentarserie, som kigger nærmere på fodboldfænomenet Sergio Ramos i forhold til hans legendariske fodboldkarriere som anfører i Real Madrid - fordelt på otte afsnit!

Premiere: 13. september (Amazon Prime Video)

Glass

Endnu en krøllet mystik-film fra M. Night Shyamalan, som overraskede alle med at være en forbindende film mellem hans nyeste film, Split, og den gamle klassiker Unbreakable fra 2000. Bruce Willis, James McAvoy og Samuel L. Jackson i topform!

Premiere: 13. september (Viaplay)

ANNONCE

The Darkest Hour

Et vanvittigt intenst og underholdende politisk drama med Gary Oldman i hans måske bedste rolle nogensinde som den excentriske Winston Churchill!

Premiere: 18. september (Netflix)

Avengers: Endgame

Kulminationen af Marvels enorme udvikling siden 2008 kræver sgu lige et heftigt gensyn hjemme i sofaen! #Loveyou3000

Premiere: 26. september (Blockbuster)

ANNONCE

Spider-Man: Into the Spider-verse

En af de absolut bedste Spider-Man-film på markedet tog fusen på alle med et opfindsomt og underholdende animationsunivers. En film skabt til fansene!

Premiere: 27. september (Viaplay)

Del

Seneste nyt

Annonce