Connery

Film og serier du skal streame i oktober 2019

Månedens udvalg på streamingfronten.

Vi har ramt hårdt ind i efterårsmånederne og kulden er så småt på vej - så det betyder også endnu flere øjeblikke med serier og tv på sofaen! Vi har som altid den månedlige guide klar til dig med det bedste udvalg på de forskellige tjenester.

ANNONCE
Film og serier du skal streame i oktober 2019

Vice

Se eller gense historien om Dick Cheneys jerngreb om USA, mens han var vicepræsident for George W. Bush - fornemt portrætteret af Hollywoods kropskamæleon, Christian Bale, som har kastet et par solide kilo på kroppen!

Premiere: 4. oktober (Viaplay)

Goliath (sæson 3)

Billy Bob Thornton er tilbage som advokaten Billy McBride, som stadig forsøger at fange folk, der netop er kommet ud for en ulykke og som kan høste penge på systemet!

Premiere: 4. oktober (Amazon Prime)

ANNONCE

The Walking Dead (sæson 9)

Zombier. Enough said.

Premiere: 7. oktober (HBO Nordic)

Film og serier du skal streame i oktober 2019

El Camino: A Breaking Bad Movie

Den længeventede film baseret på Vince Gilligans populære tv-serie, Breaking Bad, kommer endelig til Netflix - og det ser lovende ud med tilbagekomsten af Jesse Pinkman i efterdønningerne af kaosset i sæson 5.

Premiere: 11. oktober (Netflix)

ANNONCE

Living With Yourself (sæson 1)

Paul Rudd har fået sin første hovedrolle i en tv-serie, som fokuserer på en mand, der pludselig opdager, at han er blevet klonet - og klonen er et bedre menneske end ham. Hvad gør man så, når man skal op i mod sig selv?

Premiere: 18. oktober (Netflix)

ANNONCE

Watchmen (sæson 1)

Slut-80’ernes grafiske roman Alan Moore og Dave Gibbons får endelig sin egen tv-serie, og hvor Zach Snyders film i 2009 var meget mørk og farverig, så kommer den nye serie i spil med langt mere drama og dybde.

Premiere: 21. oktober (HBO Nordic)

ANNONCE

Store Lars (Sæson 1)

Lars Hjortshøj er klar med en romantisk komedie, som kigger nærmere på jagten på succes og kærlighed med et twist af balance mellem fiktion og virkelighed - en skæv fortælling om at jagte anerkendelse alle de forkerte steder!

Premiere: 24. oktober (Viaplay)

ANNONCE
Film og serier du skal streame i oktober 2019

Dolemite is My Name

Eddie Murphy er endelig tilbage i filmuniverset, efter at have været ret stille i mange år og ikke have lavet en film siden 2016. Denne gang spiller han den kontroversielle Rudy Ray Moore, som åbnede dørene for Blaxploitation-filmbølgen i 70’erne.

Premiere: 25. oktober (Netflix)

ANNONCE

Silicon Valley (sæson 6)

Den afsluttende sæson i tech-nørdernes episke Silicon Valley-eventyr - det skal sluttes med et brag!

Premiere: 28. oktober (HBO Nordic)

Halloween (2018)

Det er meget passende, at den spritnye Halloween netop lander til Halloween - og vi ser endnu engang Jamie Lee Curtis som Laurie Strode, som konfronterer Michael Myers efter fire årtiers uhygge!

Premiere: 31. oktober (Viaplay)

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce