Connery

Dune: Part Two tager os tilbage til Arrakis i ny trailer

Her er første trailer til opfølgeren på 2021-filmen

Den længe ventede efterfølger til Denis Villeneuves science fiction-epos, Dune, er på trapperne. 
Med Timothée Chalamet og Zendaya tilbage i hovedrollerne, er det godt nyt til fans af første film, at Dune: Part Two nu har fået sin første trailer. 

Efter den relativt store succes med den første film, (der fik flere Oscar-nomineringer), fortsætter historien om Paul Atreides (Timothée Chalamet) og hans kamp for at redde planeten Arrakis. 

Det første blik på den kommende film er netop blevet frigivet i form af en spritny trailer, der eskalerer udfordringerne på Arrakis.

ANNONCE
Dune: Part 2 - Trailer

I Dune: Part One fulgte vi Paul Atreides og hans families skæbnesvangre rejse til ørkenplaneten Arrakis. 

Leto Atreides (Oscar Isaac), Pauls far, blev sendt til Arrakis sammen med sin familie, kun for at finde ud af, at det hele var en fælde orkestreret af kejseren. Efter at have mistet sin far og blevet adskilt fra sin mor, Lady Jessica (Rebecca Ferguson), må Paul finde sin plads i verden og lære at mestre sin mystiske evne, Stemmen.

Dune: Part Two kommer til at uddybe Pauls rejse, forholdet til Chani og den skæbne, der venter ham som leder af det oprørske folk på Arrakis. 

Sideløbende arbejder hans mor og andre magtfulde kvinder videre i baggrunden - et arbejde som bliver udforsket i den kommende tv-serie Dune: The Sisterhood.

Rollelisten til Dune: Part Two er mindst lige så imponerende som forgængeren. Foruden Chalamet, Zendaya og Ferguson, kan du forvente at se Josh Brolin, Austin Butler, Florence Pugh, Dave Bautista, Christopher Walken, Lea Seydoux, Stellan Skarsgård og Javier Bardem på det store lærred.

Dune: Part Two får dansk biografpremiere den 1. november 2023.

ANNONCE
Dune: Part Two - Officiel Plakat - Warner Bros. - Dune: Part Two tager os tilbage til Arrakis i ny trailer Dune: Part Two - Officiel Plakat - Warner Bros.
Del

Seneste nyt