Connery

Drengerøvsfaktoren er stor i Hondas samarbejde med danske Lakor

Lakor x Honda Rebel

Hvad sker der, når man giver en designer en metal-tusch og sætter ham foran en motorcykel?

Det udforskes i den lille film nedenfor, som er en del af samarbejdet mellem aarhusianske Lakor Soulwear og Honda MC Danmark

I videoen får vi et indblik i designer Lasse Kornums kreative proces, som han fortæller, mens han dekorerer en ny Honda Rebel, med hans egen kunstneriske stil. 

Lakor kan du måske huske, som dem der var dygtige til at cashe ind på efterstrømningen af det store lakridspibehysteri tilbage i 2013-14, hvor de kreerede en cool collab-kollektion med Skipper's Pibes.

Men Lakor lever i bedste velgående, og har fundet sig en lille niche, hvor de romantiserer og provokerer mødet mellem udkantsdanmark, vestkyst-byerne og det pulserende byliv. 

ANNONCE
LAKOR X HONDA
LAKOR Soulwear x Honda - Drengerøvsfaktoren er stor i Hondas samarbejde med danske Lakor LAKOR Soulwear x Honda

Samarbejdet har ud over ovenstående video, også resulteret i en begrænset kollektion af Lakor X Honda beklædningsdele, som du kan se nærmere til, inde på Lakors hjemmeside

Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt