Connery

John Lennons Honda Z50 Monkey er blevet bortauktioneret for en halv million

Honda Monkey er en af Hondas længst producerede knallerter, der minder forholdsvis meget om den populære Honda Dax, der kørte en del rundt af herhjemme i 70'erne. Monkey hedder egentlig Honda Z50, men den fik kælenavnet Monkey, fordi den lille knallert gav en voksne mænd en førerstilling, der fik til at ligne.. Ja, en abe. 

Den lille 50-kubiks kværn, var som mange andre knallerter i Hondas daværende program en 4-takter, med imponerende 2,5 hestekræfter og en tørvægt på under 50 kilo. 

I weekenden var der en særlig speciel slags af kværnen på auktion i England. Denne Honda Monkey har nemlig tilhørt ingen ringere end John Lennon. I driftklar stand, med fuld servicebog, og matchende stel- og motornummer, og i original stand, indbragte den intet mindre end 56.250 britiske pund. Hvilket er et godt stykke over, hvad men ellers ville kunne finde en lignende til på DBA - når de en sjælden gang dukker op. 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt