Connery

Donor #1

Mangler du penge? Onanerer du? Skribenten kunne nikke ja...

Ja, hvad skal man stille op, når man mangler penge, ingen kæreste har og alligvel straffer aben? Man bliver sæddonor!

Det hele startede en aften, hvor vi sad nogle gutter og drak bajere og diskuterede patter. Vi kom ind på, hvilket helvede det er at leve på SU, når ting som husleje, mad (læs: pizza), druk osv. skal betales. En ellers lavmælt fyr siger pludselig, at han da tjener godt som sæddonor. Denne bemærkning fik selvfølgelig ikke lov til at slippe forbi ubemærket, og vi begyndte at spørge ind til hans "karriere".
ANNONCE
Donor #1
Det viser sig, at man kan tjene gode penge på at lægge sine soldater i en plastikbeholder. En godkendt omgang sæd giver således 500 kr. Og man kan donere op til 3 gange om ugen. Til den insolvente talspasser så kan det altså løbe op i ca. 6.000 skattefrie kroner om måneden.

Men selvfølgelig er der visse krav. Således bliver de 3 første doneringer testet for sædtal, sygdomme osv. Er de i orden, bliver man betalt 250 kr. pr. stk. Efter 6 måneder kommer doneringerne ud af en såkaldt karantæneperiode og bliver endeligt brugt til inseminering. På dette tidspunkt får man de resterende 250 kr. pr. stk. Efter man har doneret i et halvt år bliver det "provisionslønnet". Herefter bliver man simpelthen betalt efter sædtal.

Det virkede alt sammen for godt til at være sandt. Men jeg blev pengeliderlig og tænkte, at det da skulle prøves. Således aftale en kammerat og jeg at tage derind den efterfølgende onsdag og tjene kassen. Da man skal have holdt sig 48 timer forinden blev mandag kl. 16 et vendepunkt i mit liv. Jeg kunne ikke længere onanere, når jeg havde lyst...

Vi ankom til "banken" og blev mødt af en massiv kø, da de åbenbart kun havde ét donorrum. Før jeg skulle ind og polere battet, skulle man som 1. gangs donor først lige have en snak med den ansvarlige for banken.

Han spurgte mig, om jeg havde tænkt det igennem, da der jo var nogle etiske spørgsmål omkring det hele. Og man kan jo ikke komme uden om, at donerer man sin sæd, så får man nogle børn rundt omkring, som man ikke kan komme i kontakt med. Skrækscenariet med, at jeg som 50-årig scorer en 20-årig lækkerbisken (som i øvrigt er min plan!), som viser sig at være min datter, var oppe at vende. Min holdning til det er dog, at ved donering af sæd er der ingen følelser med i processen. Barnet bliver skabt uden jeg har nogen form kontakt med mor, far eller nogen som helst. Og da det er anonymt, er der aldrig nogen, der ville kun få det at vide.

Efter alle detaljer var på plads skulle jobbet nu klares, og det blev ikke helt problemfrit...

Fortsættes...
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce