Connery

Den ny BMW 7-serie

Er den en kommende statsminister værdig?

Den nye luksus BMW er alt hvad man kunne drømme om, og lidt til. 

I hvert fald hvis du spørger mig. Den kan selv parkere, helt uden du er i bilen, det er lidt som en transformer. Vægten er blevet skrællet ned med 130 kilo, takket være kulfiber.

Den "lille" motor er en seksbenet dieselmotor med 265 heste, og 0-100 på 6.1 sekunder. OG en brændstoføkonomi på 22.2 km/l.

Den vilde udgave hedder 750i xDrive og har en V8 benziner med 450 hestekræfter, og en acceleration der klarer 0-100 km/t på 4.4 sekunder. Det er altså ikke helt forfærdeligt!

ANNONCE
Den ny BMW 7-serie

Uddrag fra Pressemeddelesen:

Lanceringsmodellerne kan, som ekstraudstyr, fås med "Executive Lounge", der er ren wellness. Pakken indeholder firezoners klimaautomatik, aktiv sædeventilation og elektrisk justerbare komfortsæder med massagefunktion på bagsæderne inklusive et vitalitetsprogram til fuldstændig afslapning. 

Pakken indeholder ligeledes udfoldeligt bord og kopholdere samt syvtommers tablet, så bagsædepassagererne kan se video eller surfe på nettet undervejs. Som en anden unik feature fås den nye BMW 7-serie i lang version med Sky Lounge-panoramaglastag. 

Når det bliver mørkt, udsendes der lys fra LED-moduler direkte på glastaget på en defineret grafik, som imiterer en lysende stjernehimmel. 

Verdenspremiere: Nu kan bilen parkere sig selv 
Den nye BMW 7-serie kan som den første serieproducerede bil i verden selv parkere. 

Dette giver mulighed for at parkere bilen i garage og parkeringsbåse med begrænset plads - uden nogen ved rattet. Bilen kan manøvreres frem og tilbage med BMW Display Key. 


BMW laserlys 
En anden unik detalje ved den nye BMW 7-serie er muligheden for laserlys, som også introduceret i BMW i8. Laserlys er ca. 30 procent mere energieffektiv end bilens standard LED-forlygter og oplyser vejen helt op til 600 meter frem.

ANNONCE
Del

Seneste nyt