Connery

CES 2014 1: Selvkørende Audi og vilde 4K skærme!

CES14 er den vildeste elektronikmesse, der afvikles i Las Vegas i disse dage...

I disse dage er det tid for en tilbagevendende begivenhed i Gear-regi, nemlig CES 2014 (Consumer Electronics Show), der bliver afholdt i Las Vegas. 
Messen er den første af sin slags hvert år, og løfter sløret for nogle af de fedeste gadgets vi kan forvente i løbet af året der kommer, og senere hen.

I år står tegnet helt sikkert i 4K TV'enes, Kurvede skærme, og "Wearables" ånd, men der er også mange andre teknologier der trender. Vi følger løbende op på nyhederne - her får du de første:
ANNONCE
Audi Sport Quattro Laserlight - CES 2014 1: Selvkørende Audi og vilde 4K skærme! Audi Sport Quattro Laserlight

Audi Sport Quattro Laserlight

Denne konceptbil er fåking lækker!
Audi brugte deres åbningstale på at snakke om fremtidens teknologi i biler. Det indebærer blandt andet selvkørende biler, der bliver drevet af NVIDIAs Tegra K1 superchip og en LTE forbindelse (så med 4G dækningen i DK, kommer det ikke til at ske med det samme). Ud over at være hård på teknikken, fik vi altså også disse lækre billeder af den nye Quattro konceptbil, og den er virkelig skarpt skåret - tjek bare de nye laser forlygter. 
Audi Sport Quattro Laserlight, bygger videre på arven fra den oprindelige Audi Quattro, og det ses tydeligt i designlinjerne. Konceptbilen er udstyret med en V8 hybridmotor med 560 hestekræfter og rykker 0-100 på 3,7 sek. Vroom vroom motherfucker.

Et spørgsmål er dog ikke besvaret - hvor står B&O i mixet mellem de nye samarbejder med NVIDIA, Qualcomm og Google? ;)
ANNONCE
Samsung 105" Curved UHD! - CES 2014 1: Selvkørende Audi og vilde 4K skærme! Samsung 105" Curved UHD!

4K bliver standard

Sidste år var der vildt meget buzz omkring 4K opløsningen, eller UHD som det også kaldes. I år bliver buzzen ikke mindre, men måske mere jordnær i priserne. I 2013 så vi priserne starte et godt stykke oppe over 50.000 kr og i dag kan de anskaffes for omkring 15.000 i den billigste ende - derfor er det heller ikke urealistisk at forvente et 4K TV for 10.000 kr i løbet af året 2014. Producenterne har ihvertfald været obs på efterspørgslen, og både Samsung og Sony har præsenteret deres nye serier af 4K TV.

Samsung arbejder videre med deres "Curved-LED" koncept - og har blandt andet præsenteret et 105" Curved UHD-TV, verdens største af sin slags (se billede) WE LIKE.

Sony udvider sit samarbejde med blandt andre Netflix og YouTube, så du kan nyde imponerende 4K-indhold på dit BRAVIA-tv. 4K-tv’er fås nu i tre forskellige serier, og omfatter i alt syv modeller.

...også LG har præsenteret kurvede fladskærme og andet lir. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce