Connery

Cyberpunk 2077 er blevet forsinket for tredje gang - og det afføder nu dødstrusler til udviklerne af spillet

CD Projekt Red har været udfordrede af pandemien

The Wither-bagmændene CD Projekt Red, står overfor lanceringen af årets mest ventede spil - men der er flere bump, på vejen til release.

CyberPunk 2077 er nemlig endnu en gang blevet udsat - denne gang til 10. december 2020. Meldingen kom via Twitter, fra CyberPunks officielle profil. 

ANNONCE
Twitter - Cyberpunk 2077 er blevet forsinket for tredje gang - og det afføder nu dødstrusler til udviklerne af spillet Twitter

Her måtte man fortælle de ængstelige fans, at spillet bliver udskudt med endnu 21 dage - til den 10. december. 

På Twitter uddøb man forklaringen med følgende:

Den største udfordring for os lige nu, er at levere til nuværende generation, next-gen(konsoller) og PC på samme tid. Det kræver at vi forbereder og tester 9 versioner af det (spillet), mens vi stadig arbejder hjemmefra. 

Eftersom Cyberpunk 2077 udviklede sig i retning af næsten at være et next-gen spil undervejs, er vi nødt til at være sikre på at alt virker og at alle versioner kører smooth."

Cyberpunk-folkene fortsatte med at uddybe, at selvom 21 dage ikke virker af meget - så gør det en kæmpe forskel.

ANNONCE

Dødstrusler

Allerede dagen efter udsættelsen, måtte spillets udviklere ud og appellere til fanbasen, om ikke at sende dødstrusler, sådan lød det på twitter, hvor Andrzej Zawadawski - der er senior designer på spillet, understreger: "We are just people, just like you."

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce