Connery

PlayStation fjerner Cyberpunk 2077 fra deres online butik

Lover gamere deres penge tilbage

"Årets mest ventede spil"; Cyberpunk 2077, har haft en hård fødsel.

Det længe ventede spil, der har flere udsættelser bag sig, blev endelig lanceret den 10. december - annoncerede et rekordsalg - og: Blev så mødt af en storm af problemer. Spillet der udkom på tværs af konsoller og PC, er fyldt med bugs, og så krævende, at basisversionerne af PlayStation 4 og Xbox One, har svært ved at følge med. 

Det er et stort problem - og CD Projekt Red har fået enorm kritik, over tilsyneladende at udgive et spil, der ikke var klar til gamerne. 

Det problem har vokset sig så stort for PlayStation 4-brugere, at PlayStation nu har valgt at fjerne spillet fra deres onlinebutik PS Store, og tilbyder alle købere af den digitale version af spillet, at de kan få deres penge tilbage. 

SIE (Sony Entertainment Europe) har fjernet Cyberpunk 2077 fra PlayStation Store, indtil videre, lyder det på PlayStations website.

CD Projekt RED, udviklerne af spillet, har ligeledes skrevet en offentlig kommentar omkring problematikken. På deres hjemmeside, fortæller man at deres drøftelser med PlayStation, har ført til beslutningen om midlertidigt at fjerne CyberPunk 2077 fra butikken - udviklerne skriver dog, at folk der allerede har fået fingre i spillet, vil fortsætte med at modtage support og opdateringer "as we continue to improve your experience". 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce