Connery

Bread & Butter Berlin: Festival of style and culture

Hvis du er til eksklusive sneakers og fashion, musik og mad?

Hvis du har kærlighed til mode, musik eller mad - og lyst til at kombinere det med en tur til Berlin, er her en nyhed, der er noget for dig. Der er mange ting der adskiller sig fra traditionelle modeuger/messer og så Bread & Butter. For det første er begivenheden åben for alle, og ikke blot presse, designere, modeller og influencers. For det andet er der et stort fokus på musik, tech og mad. 

Bread & Butter samler i år det bedste inden for mode og musik, når man for andet år i træk slår dørene op for Bread & Butter by Zalando(B&&B), som finder sted fra 1.-3. september i Arena Berlin. Nøgleordene for det stort opsatte event er: Mode, musik og mad, under teamet 'bold'.

B&&B blev afholdt første gang i 2016, med en stor håndfuld brand-shows og masser af musik - heriblandt et besøg fra A$AP Rocky, og over 20.000 besøgende.

Tjek recap videoen her: 

Bread & Butter 2016 - Full Recap Video from Bread & Butter on Vimeo.

ANNONCE

I år bliver det hele meget større

Mode: Besøgende på B&&B kan som de første opleve de seneste kollektioner for efterår/vinter 2017 fra mere end 40 modebrands. Det nye venue-koncept byder på tre forskellige områder – fashion, urban og active – for på denne måde at skabe dedikerede rum, hvor de mange brands får mulighed for at tilbyde engagerende, interaktive aktiviteter, som f.eks. workshops, sportsaktiviteter eller augmented reality-oplevelser. 

Brandlisten byder på et vildt lineup af de helt store: Adidas, Alpha Industries, ASICS, Bik Bok, Camper, Converse, Eastpak, Fila, Fossil, G-STAR RAW, The Herschel Supply Co., Hilfiger Denim, HUGO, Hype, i.am+, Jil Sander Navy, KICKZ, Lee, Levi's®, Lost Ink, Love Stories, Mads Nørgaard, Missguided, Napapijri, Nike, Puma, Rains, Reebok, Rvlt, Selected Femme/Homme, Stance, Superga, The Kooples, TOPMAN, TOPSHOP, Vans, Wrangler og Zalando.

Der introduceres også en 'See Now, Buy Now'-service, der gør det muligt for de besøgende at shoppe langt de fleste og de præsenterede produkter, direkte online, via et RFID-armbånd. Herfra kan brugere hente præinstallerede pakker med indhold ved at interagere med produkter via deres RFID-armbånd. Når indholdet er hentet ind på deres feed, kan brugerne se det på deres smartphone og shoppe produktet hos Zalando.

ANNONCE

Musik: Musikken leveres af nye navne såvel som store internationale hovednavne – et lineup der endnu ikke er afsløret, men som er lovet meget vildere end sidst år, hvor A$AP Rocky og et hav af DJs flankerede scenerne fra morgen til aften. 

Mad: Der bliver endnu større fokus på de kulinariske udfoldelser i årets B&&B, hvor især streetfood af alverdens kulinariske grene, lyder til at blive en prominent tilstedeværelse. 

ANNONCE
Bread & Butter 2017 by Zalando

Aka: The Festival of style and culture

Hvor: Arena Berlin, Eichenstraße 4, 12435 Berlin and Festsaal Kreuzberg

Hvornår: 1. - 3. September 2017 (Fredag-søndag)

Billetter: 20€ per dag. Kan forudbestilles på Breadandbutter.com

Del

Seneste nyt