Connery

Bionic Boots - hvis du virkelig vil have fart under fødderne

Har du nogensinde drømt om at blive en hurtigere løber?

De fleste løbere kender sikkert til ønsket om at øge sin hastighed. At løbe bare lige en lille smule hurtigere end sidste gang. Men har du nogensinde ønsket at løbe så hurtigt, at du kan løbe om kap med dyrene på savannen? I så fald er du ikke alene. Keahi Seymor, manden bag Bionic Boots, havde præcis samme ønske. 

“Ever since I was 12 years old, I’ve been dreaming of one day dropping into the African savanna and running with cheetahs”

Keahi Seymor havde et brændende ønske om at kunne løbe lige så hurtigt som geparderne,  og da der som bekendt ikke er langt fra tanke til handling, begyndte han allerede som 12årig at lave de første tegninger til det, der senere skulle blive til Bionic Boots. 25 år senere arbejder Keahi Seymor stadig hen imod at blive lige så hurtig som dyrene. Han seneste støvle, en prototype ca. 200, gør det muligt for ham at løbe 25 mph, hvilket svarer til omkring 40 km/t - det er altså noget hurtigere end den generelle løber. 

ANNONCE
Bionic Boots - hvis du virkelig vil have fart under fødderne

Den første inspiration til støvlen fik Keahi Seymor fra kænguruer. Han så i et naturprogram, hvordan kænguruer kunne lagre energi i deres store akillesscener, hvilket gjorde det muligt for dem at bevæge sig med høj hastighed. Støvlerne virker derved ved at give mennesker mulighed for at løbe på deres tæer, hvilket giver mulighed for at løbe stærkere. Forfodsløberne har altså fat i noget af det rigtige her!

“By raising me on my toes, the boots lengthen my legs and stride, which increases speed and efficiency”

Keahi Seymor er dog ikke færdig endnu. Det hele startede med en drøm om at kunne løbe lige så hurtigt som geparderne, og den drøm har han tænkt sig at forfølge. Keahi Seymor håber på at kunne lave en støvle, der kan få ham til at løbe 45 mph, hvilket vil sige lige omkring 72 km/t. Pludselig virker min 5 kilometers rekord ikke længere særlig god.. 

ANNONCE
Fakta

Find produktet her: bionicboot.com

Del

Seneste nyt