Connery

Bayern Munchen slår et slag for de fodboldfans, der ikke kan nå med på stadion

Service til fodboldfans!

Der findes millioner af fodboldfans verden rundt - men det er langt fra de fleste, som får muilgheden for at komme med på stadion og opleve deres yndlingshold i aktion.

Og det vil Bayern Munchen nu forsøge at ændre lidt på - via deres undersøgelser er der kun en promille af de utallige FC Bayern-fans, som reelt set kommer ind og sidder i en af 75.000 sæder på Allianz Arena. 

I forsøget på at få flere med på 'banen', så vil FC Bayern forbinde resten af fanskaren via digitale platforme. De har netop indgået et længerevarende partnerskab med Adobe.

Formålet er at fremme klubbens sider på de digitale platforme og sørge for at forbinde klubben bedre med sine fans. 

“Nutidens FC Bayern-fans er digitalt kyndige og omfavner nye måder at komme tættere på vores klub og spillere. Derfor er det vores mål at skabe nyskabende og interessante interaktioner, der giver millioner af passionerede fans over hele verden spænding på kampdagen,” fortæller Oliver Kahn, CEO for FC Bayern.

Det skal fungere sådan, at man får sine opdateringer i realtid, så du ikke går glip af kampen - du får også behind-the-scenes-guf og andre eksklusive oplevelser. 

Hvis du er FC Bayern-fan kan du læse meget mere om samarbejdet for at se, hvilke fordele det åbner for dig. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce