Connery

6 'nytårsforsæt' der gør dit liv bedre på 24 timer

Jeg har ikke så meget fidus til årsløfter, men hvis man kan gøre sit liv bedre her og nu, hvorfor så ikke?

Nytårsforsæt er ofte en flygtig størrelse, især fordi man skubber en eller flere store beslutning til et skæredato, for efterfølgende at blive kvalt i egne gode intentioner. Hvis du ville stoppe med at ryge, skulle du have stoppet den dag, du besluttede dig for at stoppe. Det samme gælder slankekure, løbeture osv. Oftest ender det som nedstyrtede luftkasteller. Men. 

Det hele behøver ikke at være så håbløst. Her har du en række gode aktioner, der på under et døgn kan gøre dit liv bedre. Det er nytårsforsæt der vil noget. 

ANNONCE

1. Slet/Unfollow alle personer og sider der irriterer dig på sociale medier. Hvis det irriterer dig eller skaber negativ energi, er der ingen grund til at se på det på daglig basis.

2. Afmeld alle abonnementstjenester du ikke elsker. Alle de der små 'mikrobeløb' der bliver trukket fra din konto en gang om måneden, får du egentlig noget ud af dem? Har du brug for en premium musiktjeneste, hvis du kun hører radio? 

ANNONCE

3. Slet alle de apps på din telefon, du ikke har brugt i over en måned. Det kommer til at spare dig scroll-tid og giver et bedre overblik. 

4. Ryd op i dit køleskab. Smid alt det gamle junk fra julen ud. Gå ud og handl ind til hele den kommende uge. Det er alt for let at falde i take-out fælden efter en lang ferie, når hverdagen begynder igen. 

ANNONCE

5. Afmeld alle email-nyhedsbreve du ikke åbner.

Klassikeren: Wow, 40 ulæste mails, dem markerer jeg lige og sletter. Problemet er bare at de er tilbage dagen efter. Hvis du bruger iPhone er der endda en app der kan gøre det for dig. Den hedder Unroll.me. 

6. Doner alt det tøj du ikke længere bruger til den nærmeste tøjcontainer. Det fylder mere end det gavner, og kan let gavne mere og fylde mindre. 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt