Connery

Zlatan Ibrahimovic

Den næsten 2 meter høje angriber er stor. Ikke bare i fysikken, men også i sit udtryk.

Den næsten 2 meter høje angriber er stor. Ikke bare i fysikken, men også i sit udtryk. Det er ikke for sjov, at han i hjemlandet er kåret som en af de største sportsstjerner nogensinde.

Den professionelle karriere startede i Malmö FF og har siden da bragt ham omkring storklubber som Ajax, Juventus, Inter Milan, Barcelona, AC Milan, og PSG. Den 1. juli skrev han en et-årig kontrakt med Manchester United, og allerede fra første Premier League-kamp viste han sit værd ved at score et klassemål i 3-1-sejren over Bournemouth. Der er ingen tvivl om, at manden er en af de helt store, og tvivlen er heller ikke at spore ved manden selv, der oftest omtaler sig selv i tredje person: 

We usually say you cannot become a legend before death. But I am a living legend.” - Zlatan.

Manden bærer sig selv med høj selvsikkerhed både på banen, men i særdeleshed også udenfor. Det kan ikke undre nogen, at en mand med kvaliteter som ham er en ombejlet herre, når det kommer til sponsorater og samarbejdsaftaler, men Zlatan lader sig ikke nøjes med små features og poster-boy features. Noget, der især ses tydeligt i løbet af de seneste år, hvor Zlatan har optrådt som co-worker, samarbejdspartner og katalysator for det svenske Vitamin Well. 

Som enhver ’fodboldista’ med respekt for sig selv, har Zlatan lanceret sin egen duftserie, og senest ses han i lanceringen af A-Z sportswear, et samarbejde mellem Zlatan og Petter Varner, manden i spids for Dressmann-koncernen. Fodbolden og de mange sideaktiviteter landede i 2016 Ibrahimović en 23. plads på Forbes’ liste over bedst indtjenende sportsmænd med en check på godt 250 millioner kroner. Not bad at all. 

Efter EM 2016 annoncerede Zlatan sit exit fra det svenske landshold, og det bliver spændende at se, hvor længe den 34-årige sportsmand fortsætter fodboldkarrieren. Pensionen og de efterfølgende aktiviteter? Begge dele ser ud til at være i hus.

Inner Voice - kortfilm
Del