Connery

Windows 10 ruller ud som gratis upgrade 29. juli

Det koster gratis, blev der sagt!

Med Windows 10 bliver det muligt for eksisterende Win 8.1 og 7 brugere at skifte gratis.

D. 29. juli bliver Windows 10 lanceret, og du kan se frem til et nyt Windows, som løfter produktiviteten og giver en sjovere oplevelse på tværs af alle dine digitale enheder. Windows 10 er det Windows, du kender – bare endnu bedre. Windows 10 kommer som en gratis opgradering til brugere af Windows 7 og Windows 8.1, og med det nye Windows kan du se frem til, at der løbende vil blive tilføjet nye features, forbedringer og sikkerhedsopdateringer.

”Windows 10 er en ny generation af Windows, og vi har designet det til at gøre det både lettere og sjovere at få ting fra hånden”, fortæller Terry Myerson, Executive Vice President hos Microsoft. ”Med Windows 10 bygger vi videre på vores vision for den personlige computer, der har fokus på at beskytte dine personlige oplysninger, give dig en højere grad af mobilitet på tværs af dine digitale enheder, og lader dig interagere på naturlig vis via tale, touch, skrift og hologrammer.”

Du har mulighed for at reservere din gratis kopi af Windows 10 allerede i dag – dette kan du læse mere om på Windows.com og på Windows-bloggen.

ANNONCE

Reserver din opgradering

"Hvorfor skal jeg reservere en kopi af et gratis produkt?" kan man let spørge sig selv. Det er der faktisk en ganske god forklaring på. 

Det med at være gratis, er nemlig en begrænset affære for eksisterende brugere, og derfor er det smart at sikre sig en plads på listen. I samme omgang bliver ens system også tjekket for kompatibilitet. Du kan læse mere i dybden med spørgsmålet, lige her

Mere Windows 10 læsning her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce