Connery

VIND: The Last of Us til PS4

Bestseller zombie-spillet kommer nu til PS4, din måske?

VIND: The Last of Us til PS4

Da The Last of Us sidste år udkom til PlayStation 3 blev det hurtigt en kæmpesucces. Spillet har vundet mere end 200 titler som årets spil og har solgt over 6 mio. eksemplarer verden over.


Nu er spillet blevet optimeret efter alle kunstens regler til PlayStation 4 og udkommer den 30. juli i en ny og endnu flottere udgave med titlen ”The Last of Us: Remastered”.
ANNONCE
VIND: The Last of Us til PS4

Spillet er optimeret til en højere billedopløsning og flere billeder i sekundet, hvad der giver bedre grafik og mere flydende og naturtro billeder. Desuden kommer spillet med en række helt nyt indhold i form af singleplayer-udvidelsen ”Left Behind” og multiplayer-udvidelserne ”Abandoned Territories” og ”Reclaimed Territories”.


The Last of Us: Remastered foregår i et ødelagt USA, hvor en mystisk svampevirus har inficeret jordens befolkning og langsomt gjort dem til zombier.


Spillets hovedpersoner er den fåmælte våbenhandler Joel og den 14-årige pige Ellie. Som spiller styrer man dem på en livsfarlig rejse over et forladt USA, hvor storbyer er blevet til jungler, og farerne lurer om hvert hjørne.

Læs anmeldelsen af PS3-udgaven her


Hvis du ikke allerede har købt spillet, giver Connery giver dig nu chancen for at vinde The Last of Us: Remastered til PlayStation 4.


Konkurrencen løber til og med den 10. august 2014 - Husk at vælge desktop-visning for at se konkurrencen...
ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt

Annonce