Connery

Eksperiment: Hvis en mand vinder en million kroner - hvor meget er der så tilbage til ham, efter konen har været forbi?

Stof til eftertanke!

Alle former for spil og gambling vækker to ret interessante ting i os, den første er spændingen i situationen - du har noget på højkant og en kamp mod statistikken. Den anden er drømmen. 

Drømmen er den vi efterfølger når vi deltager i spil med kæmpe gevinster og små vinderchancer. Indsatsen er ikke høj men udbyttet er sjovt tankestof. Som når der spilles lotto af forskellige afarter. Og man har altid en drøm om, hvad der skal ske, hvis man pludselig står med en uventet million i hatten: En ny bil, en vild rejse, hjemmebiografen over dem alle, og andre højtflyvende idéer. Drengedrømme. 

Men hvad hvis man sidder i et forhold, hvor man faktisk ikke er den eneste der bestemmer? Keno har lavet et ret interessant eksperiment, hvor de har sat en række par i forhør omkring Keno-millionens fordeling:

ANNONCE

I eksperimentet fortæller en række udvalgte mænd, hvad deres største drøm er, hvis de vinder en million og helt selv kan bestemme, hvad den skal bruges til. Mændenes koner bliver sat i et rum med en løgnedetektor, en million kroner i kontanter og en forhørsleder.

Eksperimentet viser, at kvinderne bliver overraskede over mændenes drømme om fx at bestige et bjerg eller at købe en sportsvogn. Og efter overraskelsen er kvinderne hurtige til at skyde mændenes drømme ned og i stedet erstatte dem med ”fælles” drømme, som udspringer af kvindernes drøm – fx kirkebryllup og nyt køkken. Herefter begynder forhørslederen i samarbejde med en løgnedetektorekspert at få en afklaring på, hvor stor en del af de 1.000.000 kr., manden må få lov til at råde over, hvis han vinder en million i Keno.

Flere af kvinderne afviser helt, at mændene selv må bestemme, mens enkelte kommer frem til, at manden må beholde en mindre sum penge.

Se videoen, i det ene tilfælde får manden kun lov til at lege for 50.000 af den hele million - hvis det var op til konen. 

Guys: Det her er en snak I skal have med jeres kærester og koner, INDEN I står med en lækker million i hænderne. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce