Connery

Triple action-drengerøvsweekend med Liam Neeson [konkurrence]

Vind et eksemplar af Taken-trilogien på Blu-ray!

Triple action-drengerøvsweekend med Liam Neeson [konkurrence]

Mange husker nok Liam Neeson for sine mange forskellige roller gennem tiden - Qui-Gon Jinn, Rob Roy, Oskar Schindler, Ra's Al Ghul, Løven Aslan - og selvfølgelig som den benhårde eks-CIA-agent Bryan Mills fra Taken.

For tiden virker det til, at den gode herre kun er interesseret i actionfilm og hårdtslående macho-produktioner - det fungerer også ganske godt for den aldrende herre, men alligevel kunne man måske godt have lyst til, at Neeson prøvede nogle lidt andre karrierevalg i fremtiden. 

- anyways, man kan ikke komme udenom, at Taken er en formidabel action-film fra start til slut! De to efterfølgere er lidt mere so-so, men Liam Neeson rocker den onde actionhelte-attitude hele vejen i gennem, og det sætter vi pris på. 

Hvis du også er Neeson-fan, så har du mulighed for at vinde dit eget eksemplar af Taken-trilogien på Blu-ray! Vi har været så heldige at få fingrene i 10 stk. triple-action fra Scanbox Entertainment:

ANNONCE
Triple action-drengerøvsweekend med Liam Neeson [konkurrence]
Triple action-drengerøvsweekend med Liam Neeson [konkurrence]

Det eneste du skal gøre, er at udfylde formularen herunder og trykke 'del' på facebook-knappen til venstre. 

Vi trækker 10 vindere af Blu-ray-boksene, og de heldige kartofler bliver kontaktet pr. mail. Konkurrencen kører til og med torsdag d. 7/5 kl. 12.00. 

- Ooooooooooog, som om det ikke skulle være nok, så sørger vi også lige for et tilskud til lidt macho-underholdning i en rigtig drengerøvsweekend:

5 ud af de 10 vindere løber også afsted med et gavekort på 200 kr. til Copenhagen Paintball Arena!

Så kan du lokke drengene til at lege Bryans Mills mod verden?

- Good luck.. (tihifnis)

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt