Connery

"The subtle art of not giving a f*ck" er bogen, vi alle bør læse

"Not everybody can be extraordinary, there are winners and losers in society, and some of it is not fair or your fault"

Nytårsforsæt-ræset er i fuld gang, og alle sociale medier er plastret til med hele den der New Year, New Me filosofi. Måske er du allerede hoppet med på #sukkerfrijanuar, eller måske har du sat dig et mål om at læse flere bøger i 2017. Eller i hvert fald bare at læse én. Og så har jeg et rigtig godt råd til, hvilken bog det skal være. En bog, som vi alle bør læse: The Subtle Art of Not Giving a F*ck: A Counterintuitive Approach to Living a Good Life af Mark Manson.

Hvis du ikke fangede det ud fra titlen, kan jeg fortælle, at det handler om at lade være med at forsøge at se positivt på alt, for kun sådan kan man i virkeligheden blive et bedre og gladere menneske. Mindre sugarcoating, mere hardcore, men dog forfriskende sandhed. 

Not everybody can be extraordinary, there are winners and losers in society, and some of it is not fair or your fault

Manson råder os til at lære vores begrænsninger at kende og derefter accepterer dem. Når vi har accepteret vores frygt, fejl og usikkerheder, kan vi begynde at finde mod, ærlighed, ansvarlighed, nysgerrighed og tilgivelse. 

Og det lyder jo ikke helt dumt i denne glasbilledepolerede, 'vær-den-bedste-og-mest-perfekte-version-af-dig-selv' tid, vel? 

Del