Connery

Test: Wiser udendørs IP kamera

Schneider Electric er klar med brugervenlig IP-udendørskamera.

Vi lever i en tid, hvor alle vores gøremål i dagligdagen mere og mere er afhængig af digitale løsninger - netop fordi det gør tingene nemt, overskueligt og giver et bedre overblik.

En af de ting, som for alvor tordner igennem for tiden, er det smarte hjem.

Alt fra køleskabet, der kan fortælle dig, hvornår mælken er ved at løbe tør til sikkerhedskameraer i hele hytten.

Den sidstnævnte har netop fået en ny gadget til familien, som kommer fra Schneider Electrics.

Frygten for tyveri eller ubudne gæster er altid en lille snigende tanke, der kan dukke op hos alle husejere fra tid til anden - og selvom det ikke er et værn imod ubudne gæster, så er deres nye intelligente udendørskamera med til at give overblikket. Vi har fået et eksemplar til test på kontoret for at se, hvor ‘smart’ det er i forhold til nemhed, funktionalitet og selvfølgelig formålet med at holde øje med udendørsarealet.

Det første, som springer i øjnene, når man åbner kassen, er, at der er utrolig få elementer med - og allerede der er det meget overskueligt at regne opsætningen ud.

Det kræver blot et monterbart kamera-hoved, som skal connectes til en strømtilslutning - og så skal kameraet sættes op med de dertilhørende skruer.

That’s it. Det lavpraktiske er befriende overskueligt og klar til leg, nærmest inden man har fået emballagen af. En ting, der dog kan være et benspænd for folk i forhold til den praktiske del, er, at den er bundet til en strømforsyning. Det gør, at man lige kan være nødsaget til at være kreativ i husstanden i forhold til at trække ledninger eller lignende. 

ANNONCE
Test: Wiser udendørs IP kamera

For at komme i gang kræver det blot, at man downloader den gratis Wiser-app, og registrerer dit produkt i app’en - her inddeler man kameraet efter placering og rum i huset og udenfor, så man kan får det store overblik over eventuelt flere produkter.

Den kobles blot på hjemmets WiFi og så er man good to go!

Derfra er kameraet aktiveret, så snart man har inddelt den i sin retmæssige placering - og så kører den bare derudaf. Den er hele tiden tændt og aktiveret, så den fanger, hvad der sker i øjeblikket med en meget lav forsinkelseseffekt.

Det bidrager med en vigtig tryghedsfaktor, som mange efterspørger - og så kan man selv indstille notifkationsmønstret, justere kameraets vinkel og desuden planlægge, hvornår den skal være passiv og aktiv.

Eksempelvis mens man er på ferie eller ude af døren over længere tid - så kan man sætte den til at feede billedet konstant.

Den kan eksempelvis indstilles til at give en notifikation, hver gang der er en bevægelse i kameraet - hvad enten vi forsøger at fange mosegrise og mårhunde eller blot vil sikre os, at postmanden stiller pakken det rigtige sted - og så bliver man notificeret nærmest med det samme. Og så er der en indbygget mikrofon i kameraet, så du med en meget klar og tydelig lydudgang kan fortælle til GLS-manden, hvor pakken skal stilles - eller skræmme Jehovas Vidner væk!

Og vigtigst af alt - du kan opdage, hvis nogen forsøger at bryde ind i dit hjem og dermed melde det til politiet. Det er ikke noget, der afskærmer fra ubudne gæster, men derimod giver dig overblikket og de nødvendige billeder og optagelser til at sætte en stopper for det.

Selve kameraets effekt er meget imponerende uanset hvad tid på døgnet vi snakker om. Den har et meget omfattende vidvinkelobjektiv monteret i kamerahuset, som ved hjælp af infrarødt nattesyn kan sørge for selv de skarpeste billeder i ly af natten på op til 10 meters afstand væk fra huset.

Den er yderst hurtigt reagerende på bevægelser og skifter automatisk mellem lyssætningen fra nat til dag i forskellige grader af mørke.

Står man med det i hånden og rykker kameraet rundt, dækker det med hånden eller peger det ind i mørkt skab - den indstiller lynhurtigt, så du ikke går glip af noget. Og alle optagelser - både billede og lyd - bliver gemt i et indbygget SD-kort, som du selv kan råde over, slette, fjerne og bruge til hvad formål du nu har brug for.

Samlet set er det nye IP-overvågningskamera fra Schneider Electrics en meget velfungerende, nem og brugervenlig opgradering til hjemmet - og noget, der får det til at krible lidt i fingrene for at udvide husets smart-funktioner hurtigt muligt!

ANNONCE
Wiser udendørs IP kamera

Kamera: 1080p

Pris: 799 kroner

Del

Seneste nyt

Annonce