Connery

Taika Waititi spiller forskruet kultleder i ny horrorkomedie

Med ligeså morsom og absurd en handling som dens filmtitel.

Mange mennesker associerer ofte et badekar med alt fra afslappende hygge til sjov og vandplask, men selvmord er nok én af de færreste.

Samme overraskelse snubler vores to hovedpersoner over i filmen ’7 Stages to Achieve Eternal Bliss by Passing Through the Getaway Chosen by the Holy Storsh’ spillet af skuespillerne Sam Huntington (’Good Girls’) og Kate Micucci (’The Big Bang Theory’), da de modtager nøglen til deres drømmebolig.

Dog er der en lille hage udlejeren glemte at fortælle om. Medlemmer fra en kult møder jævnligt op i lejligheden på alle tidspunkter af døgnet for lykkeligt at begå selvmord i deres badekar. Medlemmernes kulturleder spillet af den newzealandske instruktør og skuespiller Taika Waititi, der har instrueret filmene ”Thor: Ragnarok” og ”Hunt for the Wilder people”, er en forskruet afdød kultleder.

I starten går hovedpersonerne fra at virke i chok-tilstand, til at hele situationen begynder at føles som hverdag, og de prøver at effektivisere hele dødsprocessen. Kultlederens ord begynder i takt med at hovedpersonerne bliver udsat for flere skøre situationer at give mere mening for dem.

ANNONCE
Taika Waititi spiller forskruet kultleder i ny horrorkomedie

På et tidspunkt i traileren siger én af hovedpersonerne ”De er dårlige til at begå selvmord”.

Filmer indeholder en masse sjove scenarier og tankegangen virker fuldstændig vanvittig, da der opstår nogle meget humoristiske problemstillinger, når fuldstændig absurde situationer bliver tacklet af mennesker, som reagerer på dem, som var det bare en hverdagsfejl.

Denne type mock-horror film tager typisk udgangspunkt i morbide og tabubelagte emner såsom død og selvmord og sætter dem i et humoristisk lys.

Det får samtidig seeren til at fokusere på de mere akavede situationer, hovedpersonerne befinder sig i fremfor at fokusere på de forfærdelige ting, som forårsagede situationerne.

Filmen havde verdenspremiere ved midnatsforestillingen på Tribeca Film Festival i Manhatten, NY, hvor original titlen var Corpse Tub.

Filmen er nu aktuel igen i 2020 under den fantastisk-lette-at-huske-titel ’7 Stages to Achieve Eternal Bliss by Passing Through the Getaway Chosen by the Holy Storsh’.

Se traileren her: 

ANNONCE
Del

Seneste nyt