Connery

Suspekt afslører deres største show til dato i fire udvalgte byer

Suspekt inviterer dig sammen med "Sindssyge ting" på en sindssyg rejse til en fjern galakse

Siden Suspekt i maj 2019 udgav sangen Gonzo, som dominerede sommerens hitlister og er blevet ét af deres helt store hits, så er deres nye album "Sindssyge Ting" været længe ventet. I forbindelse med deres nye album så har de netop offentliggjort, at de rejser rundt til Danmarks fire største musikarenaer.

Det er Aalborg, Herning, Odense og København der er de fire heldige byer. 

Det syvende studiealbum udkommer på fredag den 14. februar, og mandag den 17. februar går salget til deres største arena tour igang.

"Albummet giver lytteren et indblik i alt det, vi har oplevet de sidste tre år, blandet op med hele livets surdej. Tilsat trommer og melodi, krydret med vanvid og videnskab. Vi er ude i nogle projekter, vi aldrig har rodet med før. 10 minutter lange seancer, gæsteoptrædener der vælter ind og ud mellem hinanden som Cameos i en Tarantino film. Men mest af alt skal man nok forvente sig lyden af at gøre sig umage. Og jeg tror også, at man som lytter skal gøre sig umage. Aldrig har vi haft så mange ideer, hjælpende hænder og numre på tegnebrættet,” forklarer Emil fra Suspekt. 

Vi skal altså forvente en plade med vildt forskellige vibes, og det er måske også netop derfor, at pladen hedder "Sindssyge ting". Den sindssyge musik blandet sammen med sindssyge tekster i forskellige vibes lavet på forskellige oplevelser og møder med forskellige mennesker. Hvem det er, det glæder vi os til at finde ud af, når vi ser tracklisten. 

Det er ikke kun i forhold til gæsterne på albummet, at det spænder bredere end deres tidligere udgivelser. "Gonzo" osede af fest og dumhed, men der er tracks på den kommende udgivelse, som går langt dybere. Det fortæller Rune:

“De features der optræder på albummet, er musikere der har været på den samme vej der gik os i møde. Så man kan faktisk sige, at de har valgt sig selv. Albummet er fyldt med sange som danser i hver deres takt, men når man zoomer ud, giver det alligevel mening".

Hvis du har oplevet Suspekt live før, så ved du også, at de er et af Danmarks vildeste bands live. Derfor skal de selvfølgelig på deres hidtil største tour med det nye sindssyge album. 

Spritny TV-serie

En anden ting, som Suspekt har i ærmet er en ny TV-serie, som kommer i forlængelse af det nye album. Serien "SUSPEKT" har premiere den 19. februar på TV2 Play. 

Et kamerahold har fulgt Suspekt (Andreas, Rune og Emil) det sidste år, og her kommer man helt tæt på selve bandet men også tilblivelsen af deres nye album. 

“I serien får man et indblik i hvordan vores ideer til sange opstår, hvordan vi indspiller og hygger på samme tid, og ikke mindst livet på tourbussen, når vi rejser rundt i hele Danmark med karavanen af musikalske venner og spiller for alle der vil være med,” fortæller Rune.

Billetsalg

Billetter til de fire kommende koncerter starter mandag den 17. februar kl. 10.00.

Koncerterne finder sted følgende datoer:

  • Odense den 14. november 2020
  • Herning den 21. november 2020
  • Aalborg den 27. november 2020
  • København den 5. december 2020

Vi ved det ikke, men det tyder på, at man skal være hurtig, hvis man vil opleve Suspekt og "Sindssyge ting"

ANNONCE
Del

Seneste nyt